Dentex Skalica
Nedá mi to, aby som nenapísala moju skúsenosť s Dentex Skalica. Prijali ma ako bolestivý prípad, všetko v poriadku, rozhodla som sa zachrániť zub pred vytrhnutim a tak ma objednali na 3 ošetrenia. Posledné ošetrenie s čistením kanalikov a blombovanim trvalo skoro 2 hodky, pričom mi dá pani zubarka na koniec dolu tú vec, aby som mala otvorené ústa a zrazu problém. Nešlo mi skúsnuť zuby, absolútne, zubarka mi nevedela zub dokončiť, lebo som nevedela zahryznúť. Dobrých 10 minút som ešte sedela v kresle a snažila sa rozhýbať sanku, že vraj ju mam stuhnutu a to povoli. Poslali ma tak domov, že ked to povoli na druhy deň mam prisť, zub mi dokončia. Vravela som im, že ma to boli a vôbec neviem pohnúť sánkou. Že to prejde. Domov som prišla s plačom a takou bolesťou, že koniec. Nevedela som poriadne rozprávať, jesť, piť vôbec , prehĺtať sliny.Po dvoch hodinach, kedy "stuhnutie" neprechadzalo som volala naspäť, že čo sa deje, či môžem prísť, že je to len horšie. Absolútne sa od toho dištancovali, nezavolali ma, aby to pozreli, aby mi spravili rtg alebo čokoľvek. Komunikovala som len s pani z recepcie, ktorá ma odporučila si nájsť nejakého stomatologa chirurga, alebo ist do nemocnice , alebo počkať do rána!!! , že oni nevedia čo s tým, podotýkam bez toho, by ma ktokoľvek z Dentexu pozrel, pričom som za zub zaplatila fakt otrasné peniaze. Po 8 hodinách, kedy som trpela v bolestiach a nevedela zatvoriť usta, piť, jesť nič ma prijal AA klinik a tam po rtg skonštatovali, že sánka je vykĺbená. 8 hodin som sa natrápila s ústami ako po porážke. Nevravím, že sa to nemôže stať, asi môže. Ale aby pani zubarka po ošetrení nevidela, že mam celu sanku posunutú do ľava a nevidela, že mi vykĺbila sanku a po opätovnom telefonáte ma ani nezobrali naspäť , tak to je prístup. 200€ za zub a odídeš s vykĺbenou sankou. Toľko moja skúsenosť. Fotku tváre po ošetrení radšej nebudem ani zdielat!
@ninanikoleta a aká zubárka vám to robila? Tiež tam chodíme...

V Skalici je dobrý zubar MDDr. Mikuš, skúste sa preradiť k nemu