icon

Základná škola Strážnická - Skalica

amyrose
6. sep 2021

Chcem sa opýtať na pár vecí ohľadom tejto školy lebo už neviem kde mám hľadať info.

evickav
7. sep 2021

@amyrose mozno budem vediet...

amyrose
autor
8. sep 2021

@evickav ahoj 😊 chcem sa opytat ako to tam funguje?Chodite tam aj Vy?

evickav
8. sep 2021

@amyrose obe moje deti, syn tretiak a dcera prvacka,,, rano je skolsky klub od 6.00, potom vyucovanie, potom zase skolsky klub do 16.00,,, da sa povedat, ze cela skola je vynovena, prerobena, vonku maju super ihrisko,,, maju tam aj vela kruzkov,,, do jedalne teraz chodia postupne po triedach,,,
Neviem, co konkretne by vas zaujimalo

amyrose
autor
8. sep 2021

@evickav my sme novy v skole aj tu v meste.Vsetko je pre nas nove.Moj syn nevedel ani kde je wc,proste ucitelka ich len zoberie rano,oduci hodiny a ziadna komunikacia.Nepaci sa mi.Vobec nevieme ani ake zosity na aky predmet proste cele zle.Nestretla som sa s takymto pristupom este.

evickav
10. sep 2021

@amyrose do ktorej triedy chodi?

amyrose
autor
10. sep 2021

@evickav chodi do 4 triedy

evickav
10. sep 2021

@amyrose asi najlepsie bude to napisat ucitelke, aby nedochadzalo k nedorozumeniam. Syn je teraz uplne prvy x v skole na straznickej? Mozno si to ucitelka neuvedomila, kedze ostatne deti tam chodia od prvej triedy, tak uz vela veci vedia. A mavaju aj den otvorenych dveri, takze si rodicia aj deti vedia pozriet skolu uz pred nastupom.
Tie pomocky, to je take individualne... Synova ucitelka nam napisala napr. vytvarna vychova, ale dcerina nam dala presny zoznam. Pri synovi sme vsetko zatial kupovali a aj sme davali peniaze na triedny fond a pri dcere sme dali na ten fond peniaze a kupovali sme len malo veci na vytvarku a zosity vobec...