7-ročný syn je športové poleno
Dobrý deň,
môj 7r. syn je nie veľmi športovo zdatný. V škole na telesnej a aj na hokejových a na suchých tréningoch (florbal, hádzaná, basketbal) je poväčšine najslabší článok (trénuje cca 9 mesiacov). Považujem za dosť dôležité, aby mal pohyb, ale trápi ma, že je vždy všade najhorší. A preto som sa chcela spýtať tu mamín či nemáte podobnú skúsenosť...že dieťa bolo na začiatku nie veľmi šikovné, ale postupne rokmi trénovania sa to zlepšilo, alebo či ste si zaplatili súkromné hodiny a to trochu pomohlo...
@zulazu mám dvoch synov, starší bol drevo, ale chodil na bojové športy chvíľu, introvert, proste kolektívne športy ho nebavili....teraz ako dospelý chodí sam do posilňovne, to mu vyhovuje v zime lyžuje...mladší syn 9 r.je extrovert, baví ho kolektívny šport. Objektívne poviem, že je z tých horších, ale vôbec to nikomu nevadí, pomaly sa posúva, kolektív sú super, na zápase niečo pokazil, tak ho spoluhraci utešovali, nech si z toho nič nerobí....syn nemusí byť najlepší, dôležité je, že ho to baví, že sa hýbe...niekto je najlepší, tak niekto musi byť aj najhorší... najdôležitejšia je radosť zo športu a pohyb, aby získali športové návyky....robíš to dobre, nechaj ho na krúžku a naďalej ho povzbudzuj...🙂

ak je aj poleno ako pises ale bavi ho to tak by som ho nechala nech ten sport robi 🙂 ale ak ho to nebavi tak nenutit