9-ročná dcéra chce, aby som jej čítala rozprávky na dobrú noc
ahojte, moja 9 ročná dcéra chce aby som jej čítala
rozprávky na dobrú noc lenže ja už nechcem. mne je jej
veľmi ľúto pretože keď vidím že sa jej chce spinkať tak mi
to nedá jej neprečítať rozprávku. už asi 10 kníh som jej prečítala. neviem ako jej to mám chudinke povedať že už
nechcem. namiesto čítania trápnych rozprávok by som si
pozrela nejaky film alebo upiekla koláč a cely ho zjedla a nepodelila sa. čo mam robiť? je to podľa vás v poriadku?
@sweet20 🤦♀️
Kedy uz skoncia prazdniny..
@adriana522 my mame take s najmladsim 6r...ked som doma, bude revat kym nepojdem k nemu...vynimocne zaspi sam ci s manzelom...kym caka kym si dam sprchu. Mal obdobie ze dookola kazdy den som citala tu istu rozpravku...a starsich to uz nebavilo...tak kazdy den vyberal niekto iny.
@margitakontalova o 23.h je neskoro ist spat, nasi v lete teraz prvy rok o 22h, ale 6r uz je unaveny. Moji ked zacali citat, tak chceli citat mladsiemu surodencovi ci mne. Tiez ma to niekedy nebavilo, ale dlhe ani neboli, 10min nie je vela. Maju 10,8,6r a uz isty cas nepytaju rozpravky. Nedavno sme mali vecer este cas, ja chut im precitat ako kedysi...tak najmensi si vybral svoje oblubene.
A len tak BTW...sladke pred spanim nie je velmi dobre...
Nám nikto nečítal rozprávky za to malá chce aby sme jej čítali. Má 7 rokov tak k tomu len toto: 👇
Ak chcete, aby boli vaše deti inteligentné, čítajte im rozprávky. Ak chcete, aby boli vaše deti viac inteligentné, čítajte im viac rozprávok.“ — Albert Einstein
Ale ako čítam ďalej ty budeš troll že koláčik o 23.00 a čajík 😀😀😀
Akože, ja nemám rada, keď tu niekto hneď spochybňuje každý príspevok. Ale toto je fakt vymyslené! A ešte to aj autorka napísala naschvál tak, aby bolo jasné, že to je nereálna blbosť celé. 🤦🏻♀️
@margitakontalova tak nech ti prečíta rozprávku ona a ty popri tom pec ten koláč.
O jedenástej večer by som nie ze rozprávku ani náhodou nečítala, ale dupľom koláčik a čajík by nehrozili.
9 ročne decko ma už dávno spat o tom čase, a nie sa nadzgat kolacikmi z mikrovlnky.
Toto je akože návod na "naučím dobre jest a piť dieťa"? Lebo ostatné deti hladuju?
Autorka, ty si skutočná alebo len chceš rozprúdit debatu takými hlúposťami?
Ale hlavný problém sú "rozprávky" 🙈🙈🙈🙈
Správaj sa k nej ako k 9 ročnej školáčke. Uz vie čítať, moze si precitat. Sko ritual pred spaním v normálnom case (23h je vela) napr sa môžete rozprávať, alebo jej môžeš na striedačku s nou čítať.
Ked citam pripevky o cajicku a mikrivlnkovom koláčiku (ako fakt?) a ako sa jej chce spinkat ako keby si o 4r dietati pisala.
@margitakontalova to je vážne pre teba taký problém jej čítať rozprávky? 🤦🏼♀️ Zjavne potrebuje tvoju spoločnosť a takto ti to dáva najavo. Neviem koľko ste spolu, aký máte vzťah, ale asi jej niečo chýba. A prepac, ale 15 minút rozprávky denne by som fakt neriešila... Nechápem čo je na tom.
@margitakontalova milujem tie chvíle večer so svojimi deťmi. A tých 15 minút na rozprávku sa musí nájsť
@sense to hovoríš ty🙂
@margitakontalova strašný trapas. 😆 to naozaj niekto odkrojí zo svojho času, aby postol takúto cringu sračku na totálne cringe fórum? 😆 Buď si nájdi priateľov alebo si chod na školské dvere odfotiť aké zošity budeš potrebovať do ďalšieho ročníka, lebo toto dospelý človek určite nepíše.
@simca06022011 hej, ked sa mi narodilo druhe dieta, tak prve malo 21 mesiacov a uz spavalo same v izbe. Zaspaval s tatom, precitali rozpravku alebo sa pomojkali, on nebol na rozpravky velmi, az neskor, bud sme citali alebo neskor rozpravky na pocuvanie pustili...Mala som co robit s novorodencom. Teraz maju skoro 7 a 9 rokov a davno im necitam rozpravku, sami si precitaju, pustia, vypnu a zaspia. O 21 vecer, ked su prazdniny. Ale o 20 su v posteli vacsinou a o 21 uz spia. To kde sme, ze kolacik a citanie o 23 🙄. To uz davno mame s muzom klud, ak nam babo dobre spi.
Cista provokacia toto. A reakcie autorky su podrazdene, to vidno, ze si vlastne ani neprisla po radu 🙄
@margitakontalova tak keď chodí spávať o 23 a pred spaním ma jahodový čajík a koláčik tak chýba je asi v tebe .... A tu rozprávku ver že raz si budeš priať aby sa ten čas vrátil kedy chcela aby si jej pred spaním čítala.... Tak sa preber a čítaj jej ..... Nezabije ťa to a ona na to bude s láskou spomínať celý život...
@margitakontalova chce v prvom rade tráviť čas s tebou, rozprávka jej ho iba sprostredkuje, ... Je to pekné... Za dva roky pôjde do puberty a na toto budeš nostalgicky spomínať
@margitakontalova och, mamina, mamina. Uzivajte si, kym je mala. A nemusite citat, vymyslite jej rozpravku. Zrejme chce, aby ste sa jej venovala. Nerobite kadeco cez den a vecer je len pre vas?

@margitakontalova Ježiš to sú matky…