icon

Aké detské hodinky s GPS sú najlepšie?

deedol
13. feb 2025

Ahojte, ake detske hodinky (alebo ine zariadenie s GPS) odporucate? Idealne co najmenej inych funkcii typu internet, hry a pod. Syn bude mat 7r. Dakujem za tipy 🙂

deedol
autor
13. feb 2025

este dodam, ze nemusia mat nutne ani moznost telefonovat a posielat spravy, ide mi o to GPS. nebude ich nosit do skoly, len ked ked pojde von.

veverkaa2
13. feb 2025

@deedol Carneo alebo Huawei

saxana000
14. feb 2025

My mame carneo primarne na volanie ale funguju aj na gps ale velmi zalezi kde byvate nakolko signal je dolezity ak spadne signal sim karty gps ti ukaze dieta v Cine na Thaiwane a uz sme boli aj v Colorade v USA.
Tak ci tak potrebujes tam mat sim kartu..ak chces len lokarizator mizes dietatu pripnut samotny vyhladavac typu air tag co sa dava na kufor alebo zvieratkam tie lepsie/drahsie su celkom presne

deedol
autor
14. feb 2025

@saxana000 pozerala som airtag, ale ten dosah sa mi zda maly. Videla som tie zvieratkovske, ale v tom sa vobec nevyznam, ze aky to ma dosah

krasneleto
14. feb 2025

my sme mali carneo kids 4+ a spokojnost

wade
14. feb 2025

@deedol čo myslíš dosahom airtagu? Ten funguje inak. Nemá GPS. Hľadá okolo seba iPhony a cez nich posiela lokalitu (mesh technológia). Výhoda - nepotrebuje SIM, baterka sa meni raz za rok (obyčajná za pár centov), je lacný a malý.. Nevýhoda - musíš mať iPhone. Musí byt v lokalite kde sa pohybujú iní ľudia, inak sa nevie ozvať. Lokalitu nehlási každú minútu ale raz za 10-15 minút. Moje decká ich máju ako backup v rubsakoch a na klucoch. Inak je aj android alternatíva.

deedol
autor
14. feb 2025

@wade mam iphone, ale ked mi dieta odbehne niekam v ramci ihriska, neviem, ci tam bude dostatok inych iphonov... plus teda 10-15 min mi tiez moc nepomoze, ked mi niekam zmizne a potrebujem ho najst 🙂

maddie1711
14. feb 2025

@deedol airbag je spoľahlivejší ako detské hodinky s GPS. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Alebo alternatívu použiť apple Watch, tie si vieš pekne vyhľadať cez appku a majú vlastne GPS ktoré je úplne presne. Vieš si ich nastaviť pre člena rodiny.
Moj syn ma v taške airtag + ma mobil (android) ktorý si viem vyhľadať

deedol
autor
14. feb 2025

@maddie1711 no moj zatial mobil nema a ani najblizsie mat nebude, preto riesim nejaku alternativu 🙂 dakujem za tipy

lenocka335
20. apr 2025

@krasneleto tieto konkrétne máme 2x, odporúčam

karolinakr
9. jún 2025
@maddie1711

@deedol airbag je spoľahlivejší ako detské hodinky s GPS. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Alebo alternatívu použiť apple Watch, tie si vieš pekne vyhľadať cez appku a majú vlastne GPS ktoré je úplne presne. Vieš si ich nastaviť pre člena rodiny.
Moj syn ma v taške airtag + ma mobil (android) ktorý si viem vyhľadať

@maddie1711 čo je to ten airbag prosim ťa? ked si dam do googlu, furt mi len airbagy z auta vyhadzuje

deedol
autor
9. jún 2025
@karolinakr

@maddie1711 čo je to ten airbag prosim ťa? ked si dam do googlu, furt mi len airbagy z auta vyhadzuje

@karolinakr airtag hladaj 🙂

karolinakr
9. jún 2025
@deedol

@deedol 😀 hej, to som pozerala, a prosim ta na sledovanie osoby čo je najlepšie? ja mam android a ako sa sparujem s druhou osobou?

karolinakr
9. jún 2025
@deedol

@deedol fakt nemam šajnu, ale potrebujem to vyriešiť nutne

deedol
autor
9. jún 2025
@karolinakr

@deedol fakt nemam šajnu, ale potrebujem to vyriešiť nutne

@karolinakr ja zial z vlastnej skusenosti neviem, zatial som este nic nekupila, ale spoluziakova mama si pochvaluje airtag, jej syn ho ma tusim v skolskej taske. to sa ale paruje s iphonom.

maddie1711
9. jún 2025
@karolinakr

@karolinakr prepáč preklep airtag