Aké detské hodinky s GPS sú najlepšie?
Ahojte, ake detske hodinky (alebo ine zariadenie s GPS) odporucate? Idealne co najmenej inych funkcii typu internet, hry a pod. Syn bude mat 7r. Dakujem za tipy 🙂
My mame carneo primarne na volanie ale funguju aj na gps ale velmi zalezi kde byvate nakolko signal je dolezity ak spadne signal sim karty gps ti ukaze dieta v Cine na Thaiwane a uz sme boli aj v Colorade v USA.
Tak ci tak potrebujes tam mat sim kartu..ak chces len lokarizator mizes dietatu pripnut samotny vyhladavac typu air tag co sa dava na kufor alebo zvieratkam tie lepsie/drahsie su celkom presne
my sme mali carneo kids 4+ a spokojnost
@deedol čo myslíš dosahom airtagu? Ten funguje inak. Nemá GPS. Hľadá okolo seba iPhony a cez nich posiela lokalitu (mesh technológia). Výhoda - nepotrebuje SIM, baterka sa meni raz za rok (obyčajná za pár centov), je lacný a malý.. Nevýhoda - musíš mať iPhone. Musí byt v lokalite kde sa pohybujú iní ľudia, inak sa nevie ozvať. Lokalitu nehlási každú minútu ale raz za 10-15 minút. Moje decká ich máju ako backup v rubsakoch a na klucoch. Inak je aj android alternatíva.
@deedol airbag je spoľahlivejší ako detské hodinky s GPS. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Alebo alternatívu použiť apple Watch, tie si vieš pekne vyhľadať cez appku a majú vlastne GPS ktoré je úplne presne. Vieš si ich nastaviť pre člena rodiny.
Moj syn ma v taške airtag + ma mobil (android) ktorý si viem vyhľadať
@maddie1711 no moj zatial mobil nema a ani najblizsie mat nebude, preto riesim nejaku alternativu 🙂 dakujem za tipy
@krasneleto tieto konkrétne máme 2x, odporúčam
@deedol airbag je spoľahlivejší ako detské hodinky s GPS. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Alebo alternatívu použiť apple Watch, tie si vieš pekne vyhľadať cez appku a majú vlastne GPS ktoré je úplne presne. Vieš si ich nastaviť pre člena rodiny.
Moj syn ma v taške airtag + ma mobil (android) ktorý si viem vyhľadať
@maddie1711 čo je to ten airbag prosim ťa? ked si dam do googlu, furt mi len airbagy z auta vyhadzuje
@maddie1711 čo je to ten airbag prosim ťa? ked si dam do googlu, furt mi len airbagy z auta vyhadzuje
@karolinakr airtag hladaj 🙂
@deedol 😀 hej, to som pozerala, a prosim ta na sledovanie osoby čo je najlepšie? ja mam android a ako sa sparujem s druhou osobou?
@deedol fakt nemam šajnu, ale potrebujem to vyriešiť nutne
@deedol fakt nemam šajnu, ale potrebujem to vyriešiť nutne
@karolinakr ja zial z vlastnej skusenosti neviem, zatial som este nic nekupila, ale spoluziakova mama si pochvaluje airtag, jej syn ho ma tusim v skolskej taske. to sa ale paruje s iphonom.
@karolinakr prepáč preklep airtag

este dodam, ze nemusia mat nutne ani moznost telefonovat a posielat spravy, ide mi o to GPS. nebude ich nosit do skoly, len ked ked pojde von.