Aké máte skúsenosti so ZŠ Devínska, Nové Zámky?

marfusaklimca
28. jún 2008

Ahojte maminky!
Napíšte mi recenzie na tuto školu, napíšte dobré (poprípade zlé) skúsenosti.
Chcem vedieť čo najviac info..
Maminky, ktorým deti navštevujú túto školu, ozvite sa prosím..
Vďaka

sestri
28. jún 2008

ahoj...moja dcéra tam chodila...veľmi závisí akú učiteľku dostanú deti.my sme kôli učiteľke odišli potom odišla do predčasného,núteného dôchodku.odvtedy mali aj ostatné deti v triede kľud.inak to nie ja zlá škola,aj keď sme mali vždy pocit,že na prvom mieste boli deti z nadanej triedy,ktoré sa vždy nad ostatnými vyvyšovali.deti ich nemajú veľmi v láske.my sme preložili dcéru na Mostnú a teraz sme spokojní.

marfusaklimca
autor
28. jún 2008

sestri vdaka..ja som z dediny a nutne potrebujem dieťa dostať do inej školy..nevedela som, že sú tam triedy pre nadané deti..Dcára teraz končila tretí ročník, a preto sa mi zdalo celkom vhodmé dať ju na tútú školu, že by mala v podstate aj blízko autobus. zastávku

sestri
28. jún 2008

my chodíme tiež zo stanice a cesta na Devínsku je dosť nebezpečná.Aj preto mi viac vyhovuje Mostná...je asi 10 min od stanice a má len jeden malý semafor.

marfusaklimca
autor
28. jún 2008

sestri a vieš mi prosím ťa napísať, bližšie, kde je mostná?? nejaký bod..velká budova 😀 🙂 Dík

marfusaklimca
autor
28. jún 2008

...a prosím ťa, porad mi, ako mám teda vybrať pre dcéru školu 😒 , podla čoho sa mám rozhodnúť že na ktorú školu ju dať..patrí medzi šikovnejšie deti, u nás v škole sa "nudila", chcem pre ňu spraviť čo najviac aby bola spokojná..a potom, ešte doteraz nemali žiadny cudzí jazyk..a myslím si, že je najvyšší čas aby sa začala venovať cudzím jazykom (ak už nie je neskoro ☹ )

sestri
28. jún 2008

pozri si na internete...školy by mali mať stránky..moja dcéra by sa už na Devínsku vrátiť nechcela...pýtala som sa jej,že keby zrušili Mostnú,či by sa vrátila na Devínsku,alebo šla niekam inam a povedala,že by sa nevrátila.inak ja vedľa okresného úradu...medzi ním a starou nemocnicou.a na jazyky nikdy nie je neskoro.

marfusaklimca
autor
28. jún 2008

sestri..ja som pozerala na internete ZŠ, ale vieš ako to je-- každá sa chce ukázať v tom najlepšom svetle,oni majú stránky velmi pekne urobené, stačí si len vybrať 😉 , lenže práve preto som potrebovala info od rodičov, tak neviem ako sa rozhodnúť, jedno viem ale určite- veeeeelmi nerada by som ju od septembra vrátila na našu ZŠ 😖 ..

sestri
28. jún 2008

ja viem,je to ťažké...viac ti pomôcť asi neviem.

marfusaklimca
autor
28. jún 2008

sestri, samozrejme dakujem za tvoje info 😉 , pomohla si kolko si vedela 🙂

miruska777
28. mar 2011

Devínska škola je v pohode!!Praveže by som povedala,že sa mi zdá lepsia ako iné! Nadané deti sa vobec nevyvyšujú nad ostatné deti!!!Oni nemozu za to ,ze sa narodili iny ako ostatný!!Skor je to opacne!!! 😢

klara123456
10. jún 2011

Je to najhoršia škola v Nových Zámkoch.

zanulienka
11. jún 2011

a som rodena novozamcanka..ako dieta som chodila na mostnu,uplna katastrofa,skola vkuse bez penazi...uciteky este stare komunistky a bohuzial ucia este aj do teraz..ak hladas dobru skolu v nz tak su to nabrezna a betlema...maju cudzie jazyky uz od1.rocnika...len je to daleko od stanice..le tieto dve skoly pripravia deti na stredne skoly velmi dobre

anitka116
7. feb 2020

Ahojte, ma prosim niekto aktualnejsie skusenosti, zo sucasnosti, o zakladnych skolach v Novych Zamkoch - Devinskej a Mostnej? Mam doma predskolaka a rozhodujem sa medzi tymito dvomi skolami.

romco3
4. máj 2020

@anitka116 to som chcel aj ja vediet

zupol
23. jan 2023

@anitka116 dobry vecer, som vo vasej situacii z 2020 - ako ste sa rozhodli? Spokojni ste?