Ako dopadol syn vo Všetkovedkovi so 165 bodmi?
Zdravím, všetkovedko 4.trieda- 165 bodov z 210 je málo, dosť? Prvý krát bol syn a nevieme či je to úspech alebo je to dosť málo.
https://talentida.sk/forms/vsetkovedko/vysledky...
nevies nahodou jeho kod? mozno ukaze aj umiestnenie a vies podla toho zhodnotit
Ak by som to mala známkovať, tak podľa mňa pekná 2.
Ak by som to mala známkovať, tak podľa mňa pekná 2.
Umiesnenie bude zverejnené v januári. Predpokladám, že bude úspešný ako Všetkovedkov učeň alebo tak nejak. Môj je druhák, mal tri nesprávne odpovede. Minulý rok dve. Dostal diplom a ceruzku, ak si dobre spomínam.
@alguno známkovať by sa to nemalo, je to dobrovoľná aktivita, dieťa sa jej zúčastní ak ho rodič prihlási (a zaplatí). My to berieme ako zaujímavú skúsenosť, možnosť vyskúšať si testovaciu 'atmosféru', kedy sedí každý sám pri stole s dozorom učiteľov, ktorých nepozná. Testovací hárok máme aj doma, otázky ktoré nevedel, sme si vysvetlili a budúci rok to skúsi znova 🙂
@anonym_autor je to pekny vysledok. Vie toho dost, ale nie vsetko. Moj dostal papiere domov, takze hned som vedela co vedel a co nie, kde sa pomylil. Pocet bodov ani neviem.

@anonym_autor máš tam aj počet odpovedí, počet správnych odpovedí a vlastne aj celý test - aké boli otázky aj ako odpovedal...
A to, či je to úspech alebo nie pre tvojho syna, musíš vyhodnotiť sama....