Ako napísať ospravedlnenku do školy cez Edupage?
Môžem do edupage napísať skrátené na ospravedlnenku choroba,alebo to mam rozpísať,že ospravedlňujem môjho syna(dcéru)zo zdravotných dôvodov?Stacilo by to jedno slovo?
@evkaaadamko12345 prosim o ospravedlnenie z rodinných, alebo( zdravotných) dôvodov..Dakujem😊
NIkto nehovorí, že je potrebné písať litánie. Len základná slušnosť: Dobrý deň, ospravedlňte, prosím, moju dcéru zo zdravotných dôvodov. Ďakujem. A trvá to menej ako tieto lamenty na MK.
Zdravotné dôvody alebo rodinné dôvody,nam triedna hovorila, že tak stačí
@evkaaadamko12345 ráno píšem učiteľke správu, ze nepríde, ze jej je doplň si co a poobede mi príde správa, ze ma neospravedlne hodiny a do ospravedlnenku napíšem zdravotné dôvody
@mondolina Ja tam nad okienkom vidim text- pridat el.ziadost o ospravedlnenie. A v skole sme sa ucili, ze ked sa jedna o ziadost, tak minimalne pouzijem slovo Ziadam , dovod a v zavere ziadosti dakujem. Samozrejme, kazdy to vnimame inac, ja vsak mam uctu k ucitelom a nezabije ma, ked tam napisem celou vetou a pridam aj pozdrav. Opakovane nie je problem ospravedlnenku skopirovat, proste aktivita na par sekund.
@reny77 ja som to tiež vypisovala a potom n rodinku triedna povedľa ze žiadne lietanie netreba. Ze jej tam.mame len dôvod dat a dosť. Ja to.tiez.vypisujem. mne to.pride divne... aj keď som už prejav skratila😂

pisem prosim o ospravedlnenie z dovodu .. rodineho, choroby... a dakujem. to je vsetko.