icon

Ako napísať ospravedlnenku do školy cez Edupage?

evkaaadamko12345
19. dec 2023

Môžem do edupage napísať skrátené na ospravedlnenku choroba,alebo to mam rozpísať,že ospravedlňujem môjho syna(dcéru)zo zdravotných dôvodov?Stacilo by to jedno slovo?

Strana
z2
simca06022011
19. dec 2023

pisem prosim o ospravedlnenie z dovodu .. rodineho, choroby... a dakujem. to je vsetko.

silviaeli
19. dec 2023

@evkaaadamko12345 prosim o ospravedlnenie z rodinných, alebo( zdravotných) dôvodov..Dakujem😊

silviaeli
19. dec 2023

@mandmsm súhlasím👍🏻..no podľa niektorých (vacsina) komentov mamicky majú cas vypisovať litánie, len na sociálnych sieťach..🫣

mandmsm
19. dec 2023

NIkto nehovorí, že je potrebné písať litánie. Len základná slušnosť: Dobrý deň, ospravedlňte, prosím, moju dcéru zo zdravotných dôvodov. Ďakujem. A trvá to menej ako tieto lamenty na MK.

misienka123
19. dec 2023

Zdravotné dôvody alebo rodinné dôvody,nam triedna hovorila, že tak stačí

mamusa123456789
26. dec 2023

@evkaaadamko12345 ráno píšem učiteľke správu, ze nepríde, ze jej je doplň si co a poobede mi príde správa, ze ma neospravedlne hodiny a do ospravedlnenku napíšem zdravotné dôvody

reny77
18. nov 2024

@mondolina Ja tam nad okienkom vidim text- pridat el.ziadost o ospravedlnenie. A v skole sme sa ucili, ze ked sa jedna o ziadost, tak minimalne pouzijem slovo Ziadam , dovod a v zavere ziadosti dakujem. Samozrejme, kazdy to vnimame inac, ja vsak mam uctu k ucitelom a nezabije ma, ked tam napisem celou vetou a pridam aj pozdrav. Opakovane nie je problem ospravedlnenku skopirovat, proste aktivita na par sekund.

simca06022011
18. nov 2024

@reny77 ja som to tiež vypisovala a potom n rodinku triedna povedľa ze žiadne lietanie netreba. Ze jej tam.mame len dôvod dat a dosť. Ja to.tiez.vypisujem. mne to.pride divne... aj keď som už prejav skratila😂

mondolina
18. nov 2024

@reny77
pridať elektronickú žiadosť o ospravedlnenie znamená stlačiť to zelené.
v okienku máš jasne napísané, zadajte dôvod chýbania.

h2
18. nov 2024

@reny77 Aj ja mám úctu k učiteľom a preto si vážím aj ich čas a nebudem im tam písať litánie, keď treba napísať len dôvod chýbania, ako je to aj uvedené v tom okienku. Ináč by tam bolo napísané niečo ako "Napíšte text ospravedlnenia".

Strana
z2