icon

Ako opraviť nezobrazovanie mena pri lajkoch na Edupage?

ollynka
14. jún 2024

Prosím vás ked dám laik na nejaký príspevok a kliknem na laiky, tak sa tam má zobraziť meno. Doteraz sa mi zobrazovalo, k tomu aj dieťa ku komu patrím. A odrazu tam mám len slovko ja, keď dám laik.Všade mená a a mne to vyhodí že ja. Netuším ako sa to zmenilo. Dokážem to ja opraviť?

januska12323
14. jún 2024

Prečo opraviť veď to tak má byť.

ollynka
autor
14. jún 2024

@januska12323 ato ja sa zobrazuje len mne? Lebo ostatní tam majú svoje mená. A mne sa tam vypíše pod tie ostatné mená že ja. Doteraz to tak nebolo.

januska12323
14. jún 2024

Áno každý tam má napísané ja a ostatných menami.

ollynka
autor
14. jún 2024

@januska12323 takže mňa potom ostatný vidia pod mojim menom,...lebo nebolo to tak. Ked som dala lajk tak sa zobrazilo aj moje meno.

slavomira236
14. jún 2024

@ollynka u nas ke to tak uz 4roky ze sa vidim ako Ja

h2
14. jún 2024

@ollynka No ja teda neviem, ako kto, ale ja som tam stále vedená pod svojím celým menom (nie, ako "ja"). Ale mám v mobile aj synove žiacke konto, keď dám like cez to, je tam zase jeho meno. Tak možno preto tam nemám "ja", že to v tomto prípade možu byť dve osoby (ja a on).

ollynka
autor
14. jún 2024

@h2 aj ja mám žiacke konto,..aj dieťa aj seba,...a ked idem cez seba tak mi dá ja. Mne ide teraz o to, ako ma vidia ostatný. Lebo lajky vidia všetci. Ostatní majú mená s deťmi a ja mám ja.

h2
14. jún 2024

@ollynka No ostatní ťa určite vidia pod tvojím menom (prípadne pod menom dieťaťa, keď dáš like cez jeho konto).

zanka777
16. jún 2024

@ollynka inak mne by ani nenapadlo na edupage skladovať kto dal na čo lajky....to je nejaká nová vec alebo?čo tým akože zistíte ? nerozumiem