icon

Ako prebieha prvý deň v škole prváčika?

27. aug 2024

Ahojte. Syn ide do prvej a vôbec nemame ziadne echo ze kedy kde ako co vlastne prniest a ako dlho tam bude. Teraz mam doma aj novorodenca, čiže je to take komplikovanejsie.

joesvk
27. aug 2024

Kvetinku do ruky a so sebou nejakú hotovosť /ak by trebalo vyplatiť niečo/.Tipujem,ze maximálne 2 hodiny tam budete. Budeš tam aj ty.Novorodenca v tom čase treba ,aby ti niekto postrážil.Ostatné deti môžu byť samé, ale s prvákmi tam bývajú rodičia.

misuliacik81
27. aug 2024

Najprv je pred školou uvítanie všetkých ročníkov cca pol hodka a potom prváčikovia odchádzajú s pani učiteľkou a rodičmi do tried, tam sa predstavia,pani učiteľka dá pokyny čo si majú druhý deň už priniesť do školy, dá papiere ktoré treba vypísať, niektoré skontrolovať a podpísať to je tak cca na hodinku.

januska12323
27. aug 2024

Určite vám napíšu ako to bude prebiehať. Inak klasika ráno prísť, slávnostné otvorenie, prvákov s rodičmi odvedú triedne učiteľky, dostanete pokyny a pôjdete domov, družina ani obedy nebývajú prvý deň ak nepovedia inak.

ibrunova
27. aug 2024

Pozri, či nie je info na stránke školy.

autor
27. aug 2024

Zatial este info nedali sak stale tam snorím 😃😃 som snad viac strese z toho, ako môj malý

ibrunova
27. aug 2024

ešte len včera nastúpili učitelia, neboj, dajú info čoskoro.

autor
27. aug 2024

@ibrunova tak budeme cakat 🙂 ale dakujem vsetkym za info ;)

bublinka1426
27. aug 2024

prvy den je naozaj mega kratky ale info isto bude mat skola na stranke ci edupage

ibrunova
27. aug 2024

@bublinka1426 my sme prvý deň prvej triede boli veru dosť dlho, najprv v triede, potom družina, jedáleň, všetko vybaviť.

bublinka1426
27. aug 2024

@ibrunova no ma to kazda skola inac, my to mame na dve hodiny