Ako prebieha prvý deň v škole prváčika?
Ahojte. Syn ide do prvej a vôbec nemame ziadne echo ze kedy kde ako co vlastne prniest a ako dlho tam bude. Teraz mam doma aj novorodenca, čiže je to take komplikovanejsie.
Najprv je pred školou uvítanie všetkých ročníkov cca pol hodka a potom prváčikovia odchádzajú s pani učiteľkou a rodičmi do tried, tam sa predstavia,pani učiteľka dá pokyny čo si majú druhý deň už priniesť do školy, dá papiere ktoré treba vypísať, niektoré skontrolovať a podpísať to je tak cca na hodinku.
Určite vám napíšu ako to bude prebiehať. Inak klasika ráno prísť, slávnostné otvorenie, prvákov s rodičmi odvedú triedne učiteľky, dostanete pokyny a pôjdete domov, družina ani obedy nebývajú prvý deň ak nepovedia inak.
Pozri, či nie je info na stránke školy.
Zatial este info nedali sak stale tam snorím 😃😃 som snad viac strese z toho, ako môj malý
ešte len včera nastúpili učitelia, neboj, dajú info čoskoro.
@ibrunova tak budeme cakat 🙂 ale dakujem vsetkym za info ;)
prvy den je naozaj mega kratky ale info isto bude mat skola na stranke ci edupage
@bublinka1426 my sme prvý deň prvej triede boli veru dosť dlho, najprv v triede, potom družina, jedáleň, všetko vybaviť.
@ibrunova no ma to kazda skola inac, my to mame na dve hodiny

Kvetinku do ruky a so sebou nejakú hotovosť /ak by trebalo vyplatiť niečo/.Tipujem,ze maximálne 2 hodiny tam budete. Budeš tam aj ty.Novorodenca v tom čase treba ,aby ti niekto postrážil.Ostatné deti môžu byť samé, ale s prvákmi tam bývajú rodičia.