icon

Ako riešiť šikanovanie spolužiakom v škole?

28. mar 2025

Syna ni kope obcws spoluziak akoze pani ucitelka da tomu ziakovi poznamku. Syn sa ho boji. Ako to mam riesit prisim zeny. Ale on aj inych tych sáce. Mam vhut napisat jeho otcovi ze ich nahlasim sko sa doma chovaju leho trn maly chodi na nejaky kruzok bitkarsky. A robi to potom v skole. To sa nahlasuje riaditelke? Mal niekto problemy take?

katkaseiner
28. mar 2025

ja som dost omacka na tieto veci, ale asi by som ziadala riaditelku o stretnutie - mala by tam byt triedna, rodicia oboch deti...(teda ty a otec/mama toho bitkara). Ak chodi na nejaky bitkarsky kruzok, neznamena to ze to moze len tak aplikovat na spoluziakov....

pribinak
28. mar 2025

Áno v pondelok ráno prídeš za riaditeľkou a budeš ju žiadať p riešenie situacie
Ucitelka dala poznámku 🤣🤣🤣

autor
28. mar 2025

@katkaseiner no ved to ze on si dotiahne aj ten pas do skoly ked sa bije. Lebo ja uz som tak smutna ze ho mam chut dat mu nejake opatrenie psychologovi na socialku tí rodicia snim nic nespravia podla mna. Mne pridu taky ach.. nechcem byt zla. Riaditelku mame dobru dobracka jak lusk ach

autor
28. mar 2025

Alebo ja mu mam ist chut povedat ale to asi nemozem.

aniele
28. mar 2025

To skôr tréner by ho dal do laty, keby to vedel. Tieto bojové športy (karate, judo...) kladú dôraz aj na etickú stránku (bude to niečo také, keď hovoríš o páse) a nepodporujú bitky, skôr sebaovládanie a úctu k súperovi.

skumavka
28. mar 2025

Podľa mňa napíš cez edupage rodičom toho chalana, a kópiu pošli aj triednej učiteľke a riaditeľke. Popis co sa deje a ze žiadaš nápravu a ospravedlnenie.

autor
28. mar 2025

@skumavka fu to je taka rodina, a ked to nepomoze ? Ze to bude o stvrt roka zasa?

ukgirls
28. mar 2025

ist do skoly smer riaditelna a byt slusna ale razna - ziadat o napravu nech nanho davaju pozor lebo ak sa este raz dotkne tvojho syna nielen ze budes volat policiu ,ale roznesies skolu na vsetkych socialnych sietach vratane tv za to,ze neriesia sikanu ale len to hadzu pod koberec s poznamkou v ziackej knizke.. viac by som sa nebavila a slusne podakobvala pred odchodom ...

autor
28. mar 2025

@ukgirls tak asi tak lebo sa mi zda ze si robi co chce, nahodou niekoho soti ach zle. Bez zubu budu. Akoze je to tak take volne. Ten policajt to neni az moc? Ja by som radsej pohrozila nejakym opatrenim rodicov ze vraj psychologovi toho chlapca ale to sa asi neda... to by museli samy. No proste to je povaha taky je a oni sa boja

danielahamar
28. mar 2025

Pokiaľ deti chodia na hocijake bojové umenie, majú " zakázané" to používať mimo. Hoc môj stredný to tiež využil vonku na ulici na policajta😂, mal slúchadlá na ušiach -nepocul, že na neho hovorí a on policajt ho chytil zozadu a už to išlo😂 policajt bol na zemi s vykrutenou rukou. Môj chodil na aikido skrz šikany v skole, cca 12r. Ale tak možno sa mýlim a každý kraj iný mrav.
Ak sa to deje v škole, treba to riešiť tam.

katkaseiner
28. mar 2025

nezabudni v skole spomenut ze ak napravu nespravia, tak pojdes na socialnu kuratelu...ziadna skola nechce mat za zadkom kuratelu, cize urcite nieco spravit musia... drzim palce

maris5
28. mar 2025

Napis pisomnu staznost riaditelke. Musi to byt pisomne, potom sa ma rozbehnut kolotoc a prist naprava.

autor
28. mar 2025

@katkaseiner dakujem poviem tak, dakujem pekne. Snad to prospeje :(

ukgirls
28. mar 2025

ak ide o fyzicke napadnutie tak ano -aj policiu volat minimalne s nou postrasit skolu ..

done
28. mar 2025

syna zapis na kurz sebeobrany, zide sa mu to aj v buducnosti

autor
28. mar 2025

No pisala som aj jeho matke. Odpisala mi neuverite ze to mam riesit s jeho triednym.. ucitelom. To mi odpisal rodic. Ale neviem takto nemoze reagovat . Napisala som jej ze nech dohovoria doma. Je to ok?