icon

Ako riešiť úplné oslobodenie od telesnej výchovy?

16. aug 2024

Ahojte, dcére dal lekár úplne oslobodenie od telesnej výchovy. Chcem sa spýtať, kto na skúsenosti...čo robia vtedy tieto deti? Sedia na lavičke a nemusia sa ani prezliekať? Alebo pomáhajú učiteľovi, napr doniesť zinenky, nejaké pomôcky...? Alebo tuším niekedy bolo že keď je to prvá alebo posledná hodina, nemusia tam byť ani prítomné...platii to ešte? Za každú radu budem vďačná.

Strana
z2
pluss
16. aug 2024

Ja keď som bola oslobodená od telesnej tak sme mali plaváreň zazmluvnenu poobede

keksik83
16. aug 2024

Pri oslobodení z TSV je dieťa prítomné na vyučovacej hodine riadne podľa rozvrhu, necvičí, neprezlieka sa (aj keď je 1. či posledná). Ak ju aj učiteľ uvoľní, tak je to plne jeho zodpovednosť, ja by som to napr. nerobila, lebo moja hodina - mne zverené deti.

autor
16. aug 2024

Ďakujem všetkým za odpovede, chápem, nebude sa prezliekať a bude prítomná na hodine. Viem že spolužiačka na strednej nechodila, ale to bola stredná, tam je to možno iné... Len som sa chcela informovať...

katkak512
25. sep 2024

Moj syn robil pomocníka učiteľovi. 🙂 Nemusel sa prezliekať. Ked bol malý a mali TV poslednú alebo prvú, nemusel na ne chodit. Potom vyšiel nejaký zákon a musel na tej hodine byť aj ked nič nerobil.

Strana
z2