icon

Ako sa vyhnúť zlému ubytovaniu na školskom výlete?

nero19
5. jún 2024

Dobrý deň,
Moje dieťa nedávno bolo na jednom 4- hviezdičkovom hoteli na školskom výlete a zažilo veľmi traumatizujúci zážitok. Hneď prvý deň keď sa ubytovali a zistilo sa že na izbe majú vraj zlé postele na ktorých sa nedalo spať, večere im ani nechutili ale to je najmenej. V sprche mali svetlo na senzor a vždy keď sa niekto sprchoval tak zrazu vyplo. Potom museli vychádzať zo sprchy- všade bola potom voda. Na druhý deň sa najskôr iba v kúpeľmi objavili mravce. O pár hodín boli už aj v ich otvorených sušienkách a dokonca aj v posteli. Ako sa tomuto viem vyhnúť budúcnosti?

iivancova
5. jún 2024

?? Nerozumiem. Tomuto sa viete vyhnúť tak, že sa tam viac neubytujete. A pri ďalšom výlete si môžete nejaké info o hoteli zistiť priamo od nich telefonicky. Ale nie všetkému sa dá vyhnúť, nabudúce môže prekvapiť niečo iné. Snáď tam dozor majú, nech sa stará a rieši čo sa riešiť dá.

viestta
5. jún 2024

Co z vymenovaneho sposobilo ten traumatizujuci zaitok? Lebo postele byvaju v hoteloch rozne, ja som sa na ziadnej tak dobre nevyspala ako vo svojej. Strava nie kazdemu chuti. Svetlo na senzor tak funguje, ked nedetekuje pohyb zhasne. V kupelniach su uteraky, ktore sa davaj na zem aby nebola voda vsade ked vyjdes zo sprchy. Mravce? Nuz ked su v izbe vojdu aj do susienok.
Netvrdim, ze toto je v poriadku, ale na traumatizujci zazitok tam nevidim nic.
A ako sa tomu mozes vyhnut? Vyberat lepsie hotely alebo sediet doma.

nika23t
5. jún 2024

@nero19 nooo, školské výlety sú už také, ísť s manželom do 4* hotela je jedna vec, ale deti s ucitelkou dostanú iné izby, iné postele, inú stravu. Maximálne môžeš dat negatívnu recenziu a školu požiadať, aby nabudúce vybrali iný hotel. Možno s menej hviezdičkami, ale horšie sa tam snáď mat nebudú. A malo by to byt aj lacnejšie 😉

zuzanaete
6. jún 2024

Dopredu si zistovat recenzie a podla toho vyberat hotel. Aj ked ja to ako tragediu nevidim. Mravce nie su ok, ale ostatne sa nic zle nestalo. Aj v restauraciach som zazila svetlo na wc na senzory a stacilo sa trosku zdrzat a clovek musel mavat rukou. V zavere take mame aj v praci. No rozhodne to nie je na traumu, ale nam keby sa taketo stalo na vylete, tak by boli same rehoty a dlho by sme na vylet spominali. Takze naozaj to bolo na traumu alebo iba precitlivena reakcia? Mravce snad a hotelom riesili.

svokrinjazykmonika
6. jún 2024

@nero19 hľadám kde je tam tá trauma... 🤔 Nie je dieťa nejaké precitlivené? Akurát tie mravce mohli byť nepríjemné. A že boli v posteli, tak keď si tam natrúsili ako prasiatka, budiš. A sťažovať sa na svetlo na fotobunku že zhasína je smiešne 😂

prasiatko30
6. jún 2024

To v takom skautskom tabore by sa ditko zblaznilo 😂😂😂 - v stanoch kde maju na jednom konari zavesene ruksaky a spavaju na tenkych podlozkach v spacakoch. Kolektivne kupelne, ktore si musia na zaciatku tabora este sami orajbat aby tam vobec dokazali vojst - mravce, muchy a komare - pokial ich nezabije teplo - 45 v tieni - a po najedeni sluzby v kuchyni aby poumyvali riady a nechali vsetko ciste na dalsi chod - a hned by bola fotobunka v kupelke a zopar mravcov na hostine prijemne spestrenie dna 😂😂😂😂

sisska96
6. jún 2024

Traumu určite nebude mať. My sme mali niekedy také hnusné ubytovanie keď sme išli zo školy na výlet že až. Plesniva sprcha, všelijaké fľaky na matracoch, pavučiny všade. 😅😅😅 Dokonca keď som bola na praxi, som bola ubytovana v suteréne, a prvý deň mi zabudli dať paplón a posteľné obliečky. Trosku mi bolo zima, no prežila som 😅

mikadooo
6. jún 2024

@nero19 ak vieš dopredu, kde budú ubytovaní, pozri si cez google/booking alebo iné stránky recenzie predošlých hostí a podľa toho sa rozhodni, či tam dcérku pustíš, alebo nie. Ak má ale teraz z pobytu traumu, je možné, že aj keby bolo budúce ubytko tiptop, nebude chcieť ísť ani za svet. Evtl sa psychicky priprav aj na to 🤷. Ja mám takú jednu dcéru, extrémne sa bojí hmyzu, to čo opisuješ, no ona by z toho mravcov bola k.o. Bola by schopná nespať celú noc kvôli tomu, ani druhú, ani tretiu, domov by prišla ako mátoha... Minule sa jej len snívalo, že má lienku na posteli a už nevedela zaspať, aj keď sme prehľadali celú posteľ a sme ju ubezpečovali, že to bol len sen, oči na stopkách, perina kŕčovito pod bradou... Aj keď som ležala vedľa nej. Nakoniec šla spať do mojej postele, až tam zaspala.

martul
6. jún 2024

@nero19 strašná trauma, svetlo na senzor! A mravce sa nájdu aj inde, hlavne keď necháš otvorené sušienky, to ich normálne privolavas.

jankasmejka
6. jún 2024

@nero19 ja mám traumatizujúci zážitok z gohto príspevku. 🤔🙄

katinivova
10. jún 2024

@nero19 stalo sa mi nieco podobne, na hotelovej izbe sa na 5. Poschodi objavili mravce. Museli tam byt uz predtym kedze jedlo sme tam nemali.