Ako vybrať školskú tašku pre prváka?
Dobrý deň PROSÍM Vás podľa čoho vyberať tašku? Pripadne akú značku
@anonym_autor ak bude chodit do a zo skoly sam peso, tak vaha, ergonomicky chrbat a samozrejme vhodna velkost. Ak ho budete vozit, je to v zasade jedno. Ja som hladala taku, aby mala oddelene vrecko na desiatovy box.
Tu už je rovnaká téma: vyskúšať v obchode, zistiť či si nechávajú veci v škole alebo všetko prenášajú, vyberať neutrálny motív a čo najľahšiu
https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/najlepsia-skolska-taska-pre-predskolaka/
@anonym_autor
Tu už je rovnaká téma: vyskúšať v obchode, zistiť či si nechávajú veci v škole alebo všetko prenášajú, vyberať neutrálny motív a čo najľahšiu
@anonym_autor
@patka06 ďakujem nevšimla som si ... pozriem ju
@anonym_autor ak bude chodit do a zo skoly sam peso, tak vaha, ergonomicky chrbat a samozrejme vhodna velkost. Ak ho budete vozit, je to v zasade jedno. Ja som hladala taku, aby mala oddelene vrecko na desiatovy box.
@senta_sofia ja budem dcéru nosiť do školy
@anonym_autor topgal vydrzala 4 roky a stale drzi pokope...odporucam...
My sme isli do predajne s taskami topgal, tam nam ukazali zhodne pre syna a vysvetlili co a ako.
my sme chceli topgal, ale synovi bola privelka, takze radim skusat osobne v predajni. nakoniec ma boll dvojkomorovy ruksak, oni maju vacsinu veci v skole a nosia len peracnik a jedlo a pitie.
Ďakujem pekne za radu, kúpili sme nakoniec topgal, dcere bola moc široká od 1-4 ročníka tak sme zobrali len tie od 1-3rocnika.. 🙂
Prosím Vás viete mi ešte poradiť ako riešite veci na Výtvarnú výchovu? Dcera ma napísané vrecku no Výtvarnú výchovu a ešte box na výtvarné práce ďakujem

Topgal, kvalita, pevna, da sa oprat, niekolko rokov ako nova. Mali sme prvu 1-4 rocik, druhu 5-7, teraz menime, lebo pubertiaci uz maju ine predstavy😉 na topgal nedam dopustit.