icon

Ako vybrať školskú tašku pre prváka?

17. aug 2025

Dobrý deň PROSÍM Vás podľa čoho vyberať tašku? Pripadne akú značku

portret7
17. aug 2025

Topgal, kvalita, pevna, da sa oprat, niekolko rokov ako nova. Mali sme prvu 1-4 rocik, druhu 5-7, teraz menime, lebo pubertiaci uz maju ine predstavy😉 na topgal nedam dopustit.

senta_sofia
17. aug 2025

@anonym_autor ak bude chodit do a zo skoly sam peso, tak vaha, ergonomicky chrbat a samozrejme vhodna velkost. Ak ho budete vozit, je to v zasade jedno. Ja som hladala taku, aby mala oddelene vrecko na desiatovy box.

patka06
17. aug 2025

Tu už je rovnaká téma: vyskúšať v obchode, zistiť či si nechávajú veci v škole alebo všetko prenášajú, vyberať neutrálny motív a čo najľahšiu
https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/najlepsia-skolska-taska-pre-predskolaka/
@anonym_autor

autor
17. aug 2025
@patka06

Tu už je rovnaká téma: vyskúšať v obchode, zistiť či si nechávajú veci v škole alebo všetko prenášajú, vyberať neutrálny motív a čo najľahšiu

@anonym_autor

@patka06 ďakujem nevšimla som si ... pozriem ju

autor
17. aug 2025
@senta_sofia

@anonym_autor ak bude chodit do a zo skoly sam peso, tak vaha, ergonomicky chrbat a samozrejme vhodna velkost. Ak ho budete vozit, je to v zasade jedno. Ja som hladala taku, aby mala oddelene vrecko na desiatovy box.

@senta_sofia ja budem dcéru nosiť do školy

zabka79
17. aug 2025

@anonym_autor topgal vydrzala 4 roky a stale drzi pokope...odporucam...

amarilka26
17. aug 2025

My sme isli do predajne s taskami topgal, tam nam ukazali zhodne pre syna a vysvetlili co a ako.

deedol
17. aug 2025

my sme chceli topgal, ale synovi bola privelka, takze radim skusat osobne v predajni. nakoniec ma boll dvojkomorovy ruksak, oni maju vacsinu veci v skole a nosia len peracnik a jedlo a pitie.

autor
18. aug 2025

Ďakujem pekne za radu, kúpili sme nakoniec topgal, dcere bola moc široká od 1-4 ročníka tak sme zobrali len tie od 1-3rocnika.. 🙂

autor
18. aug 2025

Prosím Vás viete mi ešte poradiť ako riešite veci na Výtvarnú výchovu? Dcera ma napísané vrecku no Výtvarnú výchovu a ešte box na výtvarné práce ďakujem