icon

Ako zmierniť stres u 12-ročnej pred písomkami?

kajda2211
17. apr 2025

Veľa sa stresuje pred pisomkami alebo podobnými situáciamiami, existuje niečo čo jej stres zmierni ?

saemi
17. apr 2025

Moja má skoro 14 a tiež stres pred písomkami skúšaním a pritom je jednotkárka

belle_vie
17. apr 2025

Super ze to riesis, nech sa jej to neprehupne do niecoho horsieho. Za mna by som dala maximalne magnezko, nejake bylinkove caje/ oleje ( medovka, materina duska). A potom praca s telom a dychom. Fajn je aktivny sport, prechadzky, joga, dychove cvicenie. Pripadne terapia trasom. Ja by som skusila jogu, tam ju naucia aj dychove cvicenia.

nynia
17. apr 2025

Skolska psychologicka ak doma s nou nevies pracovat. Treba sa (ju) naucit pracovat so stresom.

tanyan
17. apr 2025

Na začiatok napríklad kniha s metódami ako zvládať stres... 😉
Musí sa to naučiť a nájsť si vlastnú cestu ako spracovať svoju nervozitu a obavy.

slapina
17. apr 2025

je fajn, že máš záujem to vôbec riešiť, niektorí rodičia nemajú snahu absolútne. každopádne, psychológ by mohol pomôcť, len to neriešte žiadnymi liekmi 🙏

nika23t
17. apr 2025

@kajda2211 určite ju naučit zvládať stres. Ak teraz začne s tabletami, čo bude neskor? Môžeš sa aj Ty poradiť s psychologičkou a potom to dcére posunúť, rozpravať s ňou, aby sa naučila pracovať s tým. Je to skvelé aj do budúcna, keď nečakane nastane stresová situácia, zvládne ju spracovat za pár minút.

stellariaaquatica
17. apr 2025

@kajda2211 šport, bylinkové čaje, magnézium, možno raz za čas psychológ

kavasmliekom
17. apr 2025

Rozhovor, nejde o život, sú to známky. Budeš ju ľúbiť aj za 2,3,4,5. Mojej to pomohlo, keď som jej povedala, že sa bude učiť 2 hodiny denne, potom prechádzka, bicykel, oddych. A neskôr ešte hodina na opakovanie. A o 21h vypínať mobil zatvárať zošity a knihy. Žiadne učenie. Zlepšila sa aj v sústredení, aj v známkach, ľahšie sa učí.

vikusjk
17. apr 2025

@kajda2211 moja berie magnezko, vola sa to Kidimag alebo tak nejako, sacky s praskom, ktore sa rozpustia vo vode

mullerova46
17. apr 2025

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTY... pozri si tento post možno tam nájdeš niečo čo by sa dalo použiť 🙂

ivangeline
17. apr 2025

Levanduľa.