Ako zobraziť známky z minulého roka na webe?
Ahojte,
ti, ktori mate internetovu ziacku knizku skola na webe - da sa nejako pozriet znamky z predoslych rokov? diky
@anonym_autor na edupage to viem pozrieť, len to nie je na pár klikov
Nedá sa, iba prepínať medzi prvým a druhým polrokom
@majulino myslela som si :/ klikam tam vsade, ale neviem sa dostat na starsi rocnik, len tento aktualny. Ale pamatam, ze v 2.polroku som sa vedela prekliknut aspon na ten 1.polrok. Tak si to budem musiet asi fotit a ukladat niekam, nech si to viem v pripade potreby pozriet aj spatne 🙄
@majulino myslela som si :/ klikam tam vsade, ale neviem sa dostat na starsi rocnik, len tento aktualny. Ale pamatam, ze v 2.polroku som sa vedela prekliknut aspon na ten 1.polrok. Tak si to budem musiet asi fotit a ukladat niekam, nech si to viem v pripade potreby pozriet aj spatne 🙄
@anonym_autor Dá sa to pozrieť, pod menom je aktuálny školský rok/polrok a to sa dá rozkliknúť. Pozerám to v aplikácii.
@anonym_ec1809 nie je tam skolsky rok :/
@anonym_autor A toto je mob.aplikácia Edupage?
@anonym_ec1809 zjavne nie - pise ze ziacka na webe a vyzera to inak - takze to nie je edupage logicky
@anonym_ec1809 nie, toto je skolanawebe.sk
@anonym_ec1809 nie, toto je skolanawebe.sk
@anonym_2d34d7 Preto sa pýtam 🤦
@anonym_autor Tak to netuším,či sa to tam dá. V Edupage bez problémov.
@anonym_2d34d7 Preto sa pýtam 🤦
@anonym_autor Tak to netuším,či sa to tam dá. V Edupage bez problémov.
@anonym_ec1809 diky, tak nasa skola musi vymyslat a robit v tomto :D
Kazdy,koho poznam, ma edupage 😅
@anonym_ec1809 diky, tak nasa skola musi vymyslat a robit v tomto :D
Kazdy,koho poznam, ma edupage 😅
@anonym_autor to je zvláštne ale. Chodí tvoje dieťa do klasickej štátnej školy? s týmto som sa teda ešte nestretla..
@anonym_autor to je zvláštne ale. Chodí tvoje dieťa do klasickej štátnej školy? s týmto som sa teda ešte nestretla..
@amdornik aj moji toto majú. A áno klasická základná škola. Už aj syn, predškolák na edupage. U nás v meste je 5 základných a 5 stredných škôl a iba naša jediná nemá edupage ale internetovú žiačky knižku a školu na webe
@amdornik aj moji toto majú. A áno klasická základná škola. Už aj syn, predškolák na edupage. U nás v meste je 5 základných a 5 stredných škôl a iba naša jediná nemá edupage ale internetovú žiačky knižku a školu na webe
@majulino zaujímavé. nestretla som sa ešte s týmto. myslela som, že ide o nejakú súkromnú školu. tak vďaka za vysvetlenie.
@amdornik statna skola

Nedá sa, iba prepínať medzi prvým a druhým polrokom