icon

Aktivity so žiakmi na 17. novembra

10. nov 2025

Kolegynky, ucitelky, ake aktivity idete robit so ziakmi 1.st. 17.novembra? Napr ja som bola vtedy velmi mala, nepamatam si nic, netusim, co o tom dni hovorit napr prvakom🙉😕

anonym_123ab7
10. nov 2025

nemusíš si pamätať. však aj tí čo sa 89 zúčastnili si už nepamätajú. niečo popozeraj na nete a deťom to bude aj tak jedno.

maca1984
10. nov 2025

Vieš že 1.11 už bolo, že ?
A vieš,že existuje google a nájdeš si tam ohľadne 17.11 veľa vecí ?

aniele
10. nov 2025

Ale nezabudni (popri spomienke na r. 1989) na 17. 11. 1939. Aby vedeli, prečo je to Deň študentstva. Keďže všetko so všetkým súvisí.

anonym_19458c
10. nov 2025
@maca1984

Vieš že 1.11 už bolo, že ?
A vieš,že existuje google a nájdeš si tam ohľadne 17.11 veľa vecí ?

@maca1984 1.11. ???
so ziakmi 1.stupňa

maca1984
10. nov 2025

Beriem späť, zmýlila som sa

pe_mi
10. nov 2025

@anonym_autor u nás celá škola riaditeľské voľno, myslela som , že to tak riešia všetky školy

slavomira236
10. nov 2025
@pe_mi

@anonym_autor u nás celá škola riaditeľské voľno, myslela som , že to tak riešia všetky školy

@pe_mi nasi sa ucia normalne zs zatial

pe_mi
10. nov 2025
@slavomira236

@pe_mi nasi sa ucia normalne zs zatial

@slavomira236 ja by som prijala , keby su v škole. Keďže rodič do roboty ísť musí , keďže to nie je sviatok. A dokonca aj učitelia su v škole, napriek riaditeľskému voľnu, tak nám bolo povedané na rodičku . Toľko voľna počas roka a furt sa len pridáva , aj dovolenky by mohli navýšiť , už mi to lezie pekne na nervy

petronelag
10. nov 2025
@pe_mi

@slavomira236 ja by som prijala , keby su v škole. Keďže rodič do roboty ísť musí , keďže to nie je sviatok. A dokonca aj učitelia su v škole, napriek riaditeľskému voľnu, tak nám bolo povedané na rodičku . Toľko voľna počas roka a furt sa len pridáva , aj dovolenky by mohli navýšiť , už mi to lezie pekne na nervy

@pe_mi Ja si tiež myslím, že nemali dávať deťom v školách na tento deň volno, keď niektorí rodičia idú do práce. Mohli im rozprávať o význame tohto dňa, premietnúť im aj nejaké dokumenty alebo pozvať priamych účastníkov na besedu, aby deti aj staršie vedeli o tom čím najviac.

lynda888
10. nov 2025

@anonym_autor ja mám aktuálne tretiakov. Tiež sa neučíme a budeme mať tematický deň. Našla som si rozprávku od D.Heviera o slobode a k nej vyrobila pracovný list. Potom budeme robiť brainstorming, čo pre nich znamená byť slobodný - že môžu ísť na krúžky, chodiť na dovolenku,....uvidíme, čo vymyslia. Chcem s nimi ešte vyrábať plagát- veku primeraný.

autor
11. nov 2025

My nemame volno. Mame tematicky den.

autor
11. nov 2025
@lynda888

@anonym_autor ja mám aktuálne tretiakov. Tiež sa neučíme a budeme mať tematický deň. Našla som si rozprávku od D.Heviera o slobode a k nej vyrobila pracovný list. Potom budeme robiť brainstorming, čo pre nich znamená byť slobodný - že môžu ísť na krúžky, chodiť na dovolenku,....uvidíme, čo vymyslia. Chcem s nimi ešte vyrábať plagát- veku primeraný.

@lynda888 super. Tvoriva. Musim daco aj ja vymysliet🙉😃

maya_hi
17. nov 2025
@anonym_19458c

@maca1984 1.11. ???
so ziakmi 1.stupňa

@anonym_19458c no a? Záznam z protestu ako úvod zvládnu pozrieť aj menšie deti. Rozhovor o slobode/neslobode tiež. Ak je správne vedený.