Aktivity so žiakmi na 17. novembra
Kolegynky, ucitelky, ake aktivity idete robit so ziakmi 1.st. 17.novembra? Napr ja som bola vtedy velmi mala, nepamatam si nic, netusim, co o tom dni hovorit napr prvakom🙉😕
Vieš že 1.11 už bolo, že ?
A vieš,že existuje google a nájdeš si tam ohľadne 17.11 veľa vecí ?
Ale nezabudni (popri spomienke na r. 1989) na 17. 11. 1939. Aby vedeli, prečo je to Deň študentstva. Keďže všetko so všetkým súvisí.
Vieš že 1.11 už bolo, že ?
A vieš,že existuje google a nájdeš si tam ohľadne 17.11 veľa vecí ?
@maca1984 1.11. ???
so ziakmi 1.stupňa
Beriem späť, zmýlila som sa
@anonym_autor u nás celá škola riaditeľské voľno, myslela som , že to tak riešia všetky školy
@anonym_autor u nás celá škola riaditeľské voľno, myslela som , že to tak riešia všetky školy
@pe_mi nasi sa ucia normalne zs zatial
@pe_mi nasi sa ucia normalne zs zatial
@slavomira236 ja by som prijala , keby su v škole. Keďže rodič do roboty ísť musí , keďže to nie je sviatok. A dokonca aj učitelia su v škole, napriek riaditeľskému voľnu, tak nám bolo povedané na rodičku . Toľko voľna počas roka a furt sa len pridáva , aj dovolenky by mohli navýšiť , už mi to lezie pekne na nervy
@slavomira236 ja by som prijala , keby su v škole. Keďže rodič do roboty ísť musí , keďže to nie je sviatok. A dokonca aj učitelia su v škole, napriek riaditeľskému voľnu, tak nám bolo povedané na rodičku . Toľko voľna počas roka a furt sa len pridáva , aj dovolenky by mohli navýšiť , už mi to lezie pekne na nervy
@pe_mi Ja si tiež myslím, že nemali dávať deťom v školách na tento deň volno, keď niektorí rodičia idú do práce. Mohli im rozprávať o význame tohto dňa, premietnúť im aj nejaké dokumenty alebo pozvať priamych účastníkov na besedu, aby deti aj staršie vedeli o tom čím najviac.
@anonym_autor ja mám aktuálne tretiakov. Tiež sa neučíme a budeme mať tematický deň. Našla som si rozprávku od D.Heviera o slobode a k nej vyrobila pracovný list. Potom budeme robiť brainstorming, čo pre nich znamená byť slobodný - že môžu ísť na krúžky, chodiť na dovolenku,....uvidíme, čo vymyslia. Chcem s nimi ešte vyrábať plagát- veku primeraný.
My nemame volno. Mame tematicky den.
@anonym_autor ja mám aktuálne tretiakov. Tiež sa neučíme a budeme mať tematický deň. Našla som si rozprávku od D.Heviera o slobode a k nej vyrobila pracovný list. Potom budeme robiť brainstorming, čo pre nich znamená byť slobodný - že môžu ísť na krúžky, chodiť na dovolenku,....uvidíme, čo vymyslia. Chcem s nimi ešte vyrábať plagát- veku primeraný.
@lynda888 super. Tvoriva. Musim daco aj ja vymysliet🙉😃

nemusíš si pamätať. však aj tí čo sa 89 zúčastnili si už nepamätajú. niečo popozeraj na nete a deťom to bude aj tak jedno.