Akú školskú tašku odporúčate pre prváčikov?
Ahojte. Aku školskú tašku ste kúpili/ kupujete pre Vaších prváčikov ? Pozerám na nete a našla som klasické aktovky hranaté , aké sa nosili niekedy a potom sú tu aktovky pre prváčikov, čo vyzerajú ako klasický batoh, ale majú spevnený chrbát. Prikladám foto pre porovnanie.
Akú máte vy ?
Ja rozmýšľam aj o školskej taške na kolieskach, ktorá sa dá tlačiť pred sebou, ťahať za sebou , alebo nosiť ako klasicky ruksak.

Taška na kolieskach je úplne nevhodná
Batoh pre vyššie ročníky
Do 1.ročníka je aktovka najlepšia voľba
Taska na kolieska nie je stastna volba. Po prve naklananie na 1 stranu a vacsinou su tazsie ako bezne aktovky a ak bude potrebovat vynasak po schodoch… nehovoriac ze ked bude jesen a dazd budu spinave kolieska a v zime si to tiez moc neviem predstavit ak nahodou nasnezi.Bud aktovka (mali sme 2 roky step by step) alebo potom vyssie spomenute batohy topgal/still…. Ale Vase dieta vase rozhodnutie 🙂
Starsi mal Topgal, lebo bol vacsi. Mladsi mal Beckmann, lebo bol malicky a chuducky.
Prvu mala uplne obycajnu z pepca.pretoze do aj zo skoly chodila so mnou tasku som niesla ja po dvere a poobede od dveri do auta.hodila ju barskde pooblievala na vytvarnej dostala dobre zabrat.od druheho rocnika chodi sama do skoly ma viac rozumu uz vie kde si ju ma.odlozit dava viac pozor... ma topgal.
ja som kupovala teraz drobcovi Beckmann
mne tiez ako prva napadla ta na kolieskach, ked sme vyberali tasku. ale potom mi to prislo ako blbost a neprakticke, stale si to bude skladat a davat na seba a ono nie vsade su dobre chodniky.... potom sme vybrali stepbystep. ale odporucam tasku pred kupou urcite vyskusat najskor.
Vďaka za rady, pozriem teda vyššie vymenované značky 🙂
@lenuska9999 odporúčam Beckmann. Oveľa lepšie ako Topgal
@lenuska9999 beckmann max - dcéra je vysoka a štíhla. Topgal jej vôbec nesedel. Treba vyskúšať viac značiek aj druhov (napríklad Beckmann airflex ani classic nesedeli)

Školská taška na kolíska je blbosť. Zničí decku chrbticu.
Veď pozri napr značku Topgal a výbere di niečo z ponuky pre prvý stupeň