icon

Aký máte názor na detskú psychiatrickú liečebňu Hraň?

vifi
28. feb 2010

Ahoj,mam 9 ročneho syna s aspergerovym syndromom a momentalne je v liečebni Hraň,hladam niekoho kto mi može niečo bližšie o tomto napisať. Našla som všetko na internete ale zaujimam sa o odporučania a nazori ludi ktory to tam poznaju alebo tam mali umiestnene dieťa.Dakujem 🙂

leodruhy
16. jan 2014

@markus33 Paliho Melichera poznam a viem aj kde byva aj ostatnych chalanov 😅

markus33
16. jan 2014

a smiem vediet , ktory / á si ty ? ak mas na niekoho kontakt, posli mi na mail vmarcus9@gmail.com.. a ako predmet pri poslani e mailu , napis HRAN .
Dakujem

markus33
16. jan 2014

@leodruhy smiem vediet , ktory / á si ty ? ak mas na niekoho kontakt, posli mi na mail vmarcus9@gmail.com.. a ako predmet pri poslani e mailu , napis HRAN

tomlili
12. feb 2014

volam sa Tomáš Lukáč bol som v hrani rok 2003-2004 napiste ked ma poznate bol som na oddeleni B diky

deny123456
19. feb 2014

Dobrý deň. Môj brat je v tejto psychiatrickej liečebni. Je mi ho ľúto a bojím sa oňho. Prosím Vás odpoviete mi na otázky? Chcela by som vedieť ako tam je, či deti nejako triedia podľa toho prečo tam šli. Majú nejaké fyzické tresty? Dupujú ich nejakými tabletkami alebo injekciami?? Veľmi Vás prosím o odpovede. Ďakujem

tomlili
6. mar 2014

deny123456 ahoj nemusis sa bat podla toho kolko ma rokou podla toho ho daju nA ODDELENI a injekce mu daju iba vtedy ked neco urobi zleho inac nie... ale su tam provokatery co sa pobiju a ked tvoj brat sa pomiesa tak dostane tu injekciu na uklidnenie a bude mat predpisane tablety na uklidnenie... nic viac a preco je tam?

majka010
5. máj 2014

@borkalc ja som ta bola s tebou

eugenonody
26. máj 2014

Som byvaly pacint a mam na tu liecebnu prekrasne spominky.

eugenonody
26. máj 2014

Dakujem pekne tej liecebni zato ze ma vychovala

maxi2000
10. jún 2014

Ahoj bol som v HRANI je to už davno,no spomienky ostávaju naveky.No jedno viem bolo tam ako v tabore k cigaretam k toulenu bol pristup kedy kolvek,no bol som tam dlho a dosť ľudi sa tam premlelo neurekom boli kamaraťi,no boli aj lásky no ako je to teraz to uz neviem povedať,ale určiťe je to na urovňi boli zomnou mena ak by nahodou niekto spoznal mna alebo menobanivh prosim kontaktovať na. FB MAJO MAXI JUDA mena TIBOR HAVRIKAŇIČ,LUKAŠ BALOGA,ROLAND OSMOLSKY,LEA KOVAČOVA BOLA ROMKA ALE RENISTKA 😄JANA KRIVENKOVA,LUCIA BOLA Z TV PRIEZVYSKO NEPAMETAM,SESTRIČKY:MONIKA TOMAŠOVA,ILDIKA KOPEOVA,PETRE,PETER,MAREK A MNOHO DALŠICH AK BY MA NIEKTO SPOZNAL ALEBO MENOVANYCH,ALEBO POPRIPADE BY SME SA MOHLI POZNAT MI TAK KONTAKTOVAŤ PROSÍM DAKUJEM ☺

mamka35
16. sep 2014

no. ja som tam mala dceru. iba 3 tyzdne, ale to co nam ona narozpravala ako tam s nimi zaobchadzaju, to je trestanecky tabor nie liecebna,,, ak nechcu deti jest, pichaju im injekcie, bolela ju hlava sestricka sa vyjadrila ze ona nebude volat doktorovi, aby jej mohla dat tbl, ze musi vydrzat, pritom sme uviedli ze dcera ma migreny,,,,, kupat sa 2 krat do tyzdna, brat si ciste saty len ked sa okupete, kricia tam po nich, su tam aj male deti, a ked neposluchaju tak ich tam aj biju, naco biju hyperaktivne deti s poruchami spravania, na to tam dieta islo, aby sa dalo do poriadku, anie aby ich psychicky tyrali.proste ziadny ohlad, ziadne terapie, ziadny psycholog, ziadne aktivity, prechadzat sa dookola ihriska,,,, utiekla im tam jedna slecna, a sestricka poslala moju dceru a este jednu abu ju isli hladat.... no neuveritelne!!!!!!!!!! Prosim ak poznate rodicov ktory tam maju svoje deti, nech ich cim skor odtial beru prec!!!!! detom sa treba viac venovat, rozpravat sa s nimi,,,, keby som tam dceru nechala dlhsie, asi by sa psychicky zrutila!!!!!!! a ti nedopustim v ziadnom pripade.a este k navstevam, ak sa povie ze dieta mat nebude navstevu aj za 3 mesiace, tak ju mat nebude,,, a to pre sprostosti!!!!!!!! same debilne zapisi, a tym padom sa dietatu predlzuje pobyt, Je to vstko o peniazoch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mily rodicia, berte cim skor svoje deti odtial!!!!!!!

mamka35
16. sep 2014

@deny123456 zoberte ho stamede prec!!!!!!!!!!! pridala som prispevok, precitaj si ho.

jarulienocka68
17. feb 2015

mozete mi prosim niekto napisat ako sa tam teraz spravaju k detom?viem ze je tam ina primarka a zaujma ma aj spravanie personalu k detom? mam namysli sikanu ako tu citam a tresty...budem rada ked sa mi niekto ozvete,,,dakujem

pankac
29. apr 2015

Dobry den,,, ja tam mam isť každu chvylu, Mam 18,,,a Netušim čo a ako,,,ale Ako tak pozeram,,,, a čitam tak mam dosť.

krivan
5. máj 2015

@paldoo
prepac,ale pekne si to napisal...,ze mas super mamu,len som ti to chcela povedat

kamelia555
29. máj 2015

maminky ak lubite svoje dieta tak ho nedavajte v zivote tam vase decko zmrzacia zo zdraveho decka vam spravia debila budu ho mlatit pre nic za nic budu ho napichavat a vas budu klamat ze vase dieta sa ma dobre psychycky ho viac znicia z vonku je tam krasne ale vnutri vy neviete co vam tam z deckom robia je to cela spinava banda biznis deti jedno si uvedomte najlepsi psycholog alebo psychiater je rodic a ziadny iny vsetko to je o peniazoch ja som podala tresne oznamenie na tu liecebnu a bude to aj v televizii v joj prosim mamicky ktore vedia o com pisem nech sa pridaju aby sme zachranili aj ostatne deticky ktore za nic nemozu a rodicia tiez

kamelia555
29. máj 2015

@pankac nechod tam

kamelia555
29. máj 2015

@jarulienocka68 nedavajte tam svoje dieta ja som tam uz jeden koment dala budete si to vycitat do konca svojho zivota je to biznis deti hrozne volaco

marola
2. aug 2015

@anna041 aj ja som tam bol vtej dobe spravne spomienky mas mozno ti kovori nieco denisa nacurakova lucia grodna a tak spravne tabor he he

rr777
10. sep 2015

Tak ho okamžite zeber odtal preč radsej

michal579
18. apr 2016

@sisa10231 Ahoj sisa10231 ja som tam bol pred nejakymi rokmi a pracoval ta ešte Marek pipa a taki mi pichali Tisercin ..Vtedy tam bolo všetko podle chovania.

harleyquuin
Autor odpoveď zmazal
admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
faith9999
30. apr 2016

Ahojte. Moja dcéra sa teraz vratila z liečebné. Môj názor: Je tam režim , strava 6x denne ,popoldni 3 hodiny povinný odpočinok. Nikoho tam nebibu ani nenapichávaju liekmi. Personal dobrý komunikatívny. Bezproblemov.

harleyquuin
30. apr 2016

Neboli ste tam ..ja ano ;) asi o tom nic neviete...

harleyquuin
30. apr 2016

Dost tam dopovali s tabletami,pichali tiamin ..na oddeleni A zbila jedna sestricka decko... tak prosim vas.. ;) kde bola vasa sdcera? na c?

harleyquuin
30. apr 2016

Kazdopadne nazor vam neberem ,ale to co pisete nie je pravda...

faith9999
1. máj 2016

@harleyquuin ano na C

faith9999
1. máj 2016

@harleyquuin som sestra a moja dcéra tu sedi so mnou a je v pohode...urcite tam nebolo ako na viete v Tatrah...deto tam chodia z nejakej priciny a pre nejaké diagnozy či poruchy správania....bola tam 3 mesiace....

harleyquuin
2. máj 2016

Viem koho myslite..🙂 mb..