Milé kamarátky, keďže teraz je ten čas, keď mamičky zháňajú po celom internete poéziu pre svoje deti, ponúknem Vám moju tvorbu, hádam si z nej niečo vyberiete A držím vaším deťom palce.
Ak by mal niekto záujem o moju knihu Z domčeka pri lese, ktorá je plná básní na prednes, napíšte mi správičku. Rada poradím, pomôžem. S pozdravom Janka
Prosím vás pre akú vekovú kategóriu sú vhodné tieto básne. Sú krásne... ďakujem
@preskorubok od 6 do 11 rokov.
️ A ďakujem
Dobrý deň, viete mi poradiť báseň pre dcérku? Chodí do tretej triedy. Ďakujem pekne
je tu taka diskusia, bola tu par dni spat. skus si dat do vyhladavaca neviditelne auto - ja som tam prispievala a malo to par stran mozno nieco najdes.
My sa ideme ucit Vcielku Emku
@janbari báseň Desiata. Syn tretiak. Ďakujeme. Baví nás všetkých
@kamila_kamila to sa veľmi teším
@janbari dobrý den, prosim vas, z ktorej knihy je basen Ja alebo nikto ? Dakujem
@janbari mohla by som sa poradiť. Potrebovali by sme pre dcéru (4.ročník) poéziu alebo prózu. Čo pani učiteľka vytkla aby bola tam priama reč. Ďakujem
@nikoleta1872011
@nikoleta1872011 rada Vám pomôžem. Odporúčam báseň Útulok alebo Narodeninový darček. Nájdete ich na stránke www.janabarillova.sk ale viem Vám poslať aj knihu Stromové sídlisko. Stačí mi napisať správu . ️
️
️
@janbari dakujeme. Pozriem tie básne
alebo aj na https://www.facebook.com/basnejankabarillova/