Budiť dieťa po troch hodinách spánku?
Zdravim,prisla som si po radu 🙂 aj ked je to moje tretie dieta pride novy problem a som ako prvorodicka🤷♀️mala mi spi cez den cca3hodinky,v noci potiahne aj viac..otazka mam malu budit cca po tych 3hodinach aj cez den aj v noci alebo nechat spat? Bojim sa,ze mi bud prsia prasknu alebo sa mi znizi tvorba mlieka.Vopred dakujem za odpoved 🙂
@2109siska nebudila som. spanok je dolezity pre vyvin neurovej sustavy.
Nebud a prsia si zvyknu. Trochu mozno potecu, ale zvyknu si rychlo
Nic sa nestane. Bud rada ze dieta spi.
nebudit, odsavala by som si pripadne
ak ma 2tyzdne a zltacku, tak by som budila po 3. Ak zltacku nema, tak by som si to uzivala :D Prsia par dni trosku odsat kym sa ti neulavi. Oni sa prisposobia
Nam v porodnici radili nebudit ze netreba narusat dietatu jeho prirodzeny vyvin. Dieta ked je hladne sa zobudi samo.
Záleží od zdravotného stavu a hmotnosti. Dcéra mala 2400, budila som. Ak by mala žltačku, budila by som. Tak si zváž aj podľa rád pediatra.
Záleží od zdravotného stavu a hmotnosti. Dcéra mala 2400, budila som. Ak by mala žltačku, budila by som. Tak si zváž aj podľa rád pediatra.
@iivancova pri zltacke som nebudila ale bola pri okne, slnko na nu svietilo, dako sme to zvladli.
Pri žltačke deti veľa spia, nemusia sa zobudiť na hlad, také sú moje “skúsenosti” od iných matiek, ktorých deti mali žltačku, ale nehádam sa, nie som lekár.

@2109siska Nebudiť. Dieťa vie kedy je hladné a hlavne takéto "drastické veci" sa robia keď dieťa nepriberá alebo je iný problém.
Ja som ani jedného nebudila a to mi prvý syn spal v noci od začiatku 6 hodín. Druhý syn bol predčasne narodený teda som ho musela budiť každé 3 hodiny no ako mi jeden krát v noci nechcel piť mlieko a ani som ho nemohla zobudiť, prestala som s tým.