icon

Časopis Atramentový bojovník

maznacik007
11. sep 2012

Prosím Vás počuli ste už o časopise Atramentový bojovník? Dnes sme mali v zrkadielku, že treba priniesť 10 EUR na neho (asi predplatné) v živote som o tomto časopise nepočula a ani ujko Google. Aký je to časopis?

jaduska
11. sep 2012

http://www.ares.sk/content/Pre_zakladne_skoly/4...

je celkom na poslednej strane....nejaká novinka.... 😕

mummy01
11. sep 2012
maznacik007
autor
11. sep 2012

jeeej super kocky ja uz ani googlit neviem...
no ale nechapem ze preco toto objednavaju na citanie na prvy stupen... 😅

Cieľová skupina:Časopis na voľný čas

Popis:

Časopis pre mladých bojovníkov so všednosťou. Bude vychádzať od septembra 2012.

Mesačník pre žiakov 5.ročníka ZŠ , prináša nové a rozširujúce vedomosti z histórie, geografie, biológie a informatiky,

komiksy, literárne a výtvarné súťaže, vedomostné hry, slovné hračky, domáce pokusy, novinky zo sveta kníh, filmu, umenia a hudby.

24 strán.

mummy01
11. sep 2012

@maznacik007 no tak to sa treba ucitelky spytat,lebo fakt je to pre 5.rocnik...

jaduska
11. sep 2012

@maznacik007 možno sú tie decká také šikovné, že učiteľka sa rozhodla pre tento časopis...alebo ide iba o nejaké loby a škola má z toho provííííííziu 😝

maznacik007
autor
11. sep 2012

@jaduska no neviem podla coho sa rozhodovali lebo ked to tam citam tak ziadne cislo z toho casopisu este nevyslo. 😅 takze tazko posudzovat.... min. rok sme mali slniecko... to bolo celkom fajn...

evabb35
12. sep 2012

@maznacik007 slniečko je fajn, len je také viac literárne. Nejaké znalosti z histórie a pod. z neho dieťa veľmi asi nezíska a zase Adamko sa mi vidí zase veľmi detský - taký skôr pre škôlkárov. Ako dieťa ma viac bavili časopisy pre staršie deti.

sendy_m
3. okt 2012

@jaduska
Ahoj, mopzem ta ubezpecit ze skola z toho nema absolutne nic... je to skor casopis pre deti ktore radi rozvijaju svoju fantaziu a viac sa venuju kniham ako pocitacu a videohram. Moj nazoj uplne super nova vec, ja byt este jaz decko tak si ho urcite kupim.... je mozne ze ten casopis zaujme viac nadane deti, alebo sikovnejsie.... mozno deti z alternativnych skol....tazko povedat su rozne deti a kazdy ma nieco ine rad.... ale urcite tento casak nie je na skodu pre hocijake dieta 🙂))

jaduska
3. okt 2012

@sendy_m ja som s tým lobingom viac-menej srandovala, keďže už funguje pomaly všade 🙂 🙂 🙂 Nevidela som ten časopis, takže ho nezatracujem....ale to krátke info o ňom vzbudilo môj záujem...možno by som ako učiteľka do toho tiež šla a objednala ho pre deti....

stardust
3. okt 2012

@jaduska nasla som takuto proviziu pre ucitelov, ale moc z nej nezbohatnu: http://www.ares.sk/news/148/sk 😀 😀

maznacik007
autor
4. nov 2012

@sendy_m
@jaduska
kocky tak je november zatial boli dve cisla a teda neni to nic moc... totalna slabota.. posielat ulohy treba len postou v dnes dobe .. ked sa primarne komunikuje mailom... jednostranne zameranie je to skor pre chlapcov a v oblasti fantasy a z casopisu si citali v skole jeden clanok..

jaduska
4. nov 2012

@maznacik007 tak to je teda škoda, vyzeralo, že to bude fajn časopis