Cena za doučovanie angličtiny
Ahojte,
aka je primerana cena za vyucovaciu hodinu anglictiny - doucovanie (1 dieta, 1 ucitel)? Vek dietata +/- 10r.
Dakujem 😉
@miska8888 tebe sa nik neozval? Ja som si tiež dlhšie hľadala niekoho kto by bol schopný a ochotný ma doučovať z AJ aspoň niečo trošku, aby som z toho nevyšla a napokon bývalá spolužiačka zo strednej sa mi ponúkla a chodí za mnou dvakrát do týždňa 🙂 Skús sa aj tak po starých známych popýtať, aj ušetíš 😉
@miska8888 ja doucujem tiez len som z BA neviem kde su prievaly
@martinka117 no to je škoda BA je od nás 60 km to je ďaleko 😒
Ja učím online už roky, začínala som na 5 € za hodinu, ale keď už to robím naplno, tak som musela zvýšiť najprv na 10 € (za skrátenú 50-min. hodinu, aby každá mohla začínať o celej hodine a mám čas na prípravu). Učím aj deti od 4 rokov cez internet, ale na Slovensku to ešte moc nejde, najviac žiakov mám z Číny. Tam to ide tak dobre, že som sa rozhodla založiť online jazykovku na Slovensku. Žiaci pýtali hodiny za 5-7 eur niekedy a keď som najímala učiteľov, tí pýtali aj nad 15 eur. Bolo to ťažké skĺbiť a rozhodla som sa ostať v strede na 12 eur za vyučovanie. Mala som pohovor aj s native lektormi z Anglicka a Ameriky a páááni to vám bol rozdiel 1 a 10 medzi zahraničným lektorom a slovenským. Ale aj v cene 🙂
Inak keby niekto chcel tak môžete pozrieť moju stránku TOPanglictina.sk

@dada07 v Bratislave je to dobra cena za AJ si myslim