Prosím Vás mate niekto tuto citanku ? Neodfotili by ste mi prosím text vtacik ,, mal by nasledovať po texte byť dracikom je úžasné,,
Syn si zabudol citanku v skole a plače ze to nebude vedieť ze pani učiteľka zajtra skúša
Ďakujem
@patka06 super to som nevedela, ďakujem krásne
@patka06 da sa to prosím aj nejako vytlačiť oddial či len prezerať?
@monika07142019 stiahneš ako obrázok /tak ako som ti vyššie priložila tú jednu stranu / a vytlačíš
@patka06 prepáč ja som asi blbá mne vôbec to nejde stiahnuť ako obrázok stále mi sťahuje len odkaz,, mohla by som ťa poprosiť stiahnuť stranu 16, 17 lastovicie rozpravky? Ďakujem krásne
@monika07142019 Páči sa:
@patka06 ďakujem krásne,, ale mohla by si mi vysvetliť ak ako to stahujes ? Do budúcna ak by mi bolo treba . Ďakujem
@monika07142019 Link otvorím v notebooku / ale predpokladám, že by to šlo aj v telefone/, urobím snímku obrazovky /vieš si ohraničiť aj len určitú časť, nemusíš tlačiť celú stranu/ a uložim na pracovnú plochu. Odtiaľ viem tlačiť alebo posielať ako prílohu
@monika07142019 alebo ani netreba robiť snímku, stačí sa postaviť myšou na danú stránku, držíš stlačené ľavé tlačidlo myši a presunieš si na pracovnú plochu - to som zistila až teraz ako to skúšam - v tomto prípade, ale kopíruješ komplet celú stranu
@patka06 ďakujem krásne,, ta snímka obrazovky ma vôbec nenapadla
Tu ju vieš listovať
https://www.aitec.sk/produkt-preview-ng/citanka...