Čo darovať spolužiakovi, s ktorým sa nemusia?
Ahojte. U syna v škole si majú druháci navzájom darovať nejaký malý vianočný darček. Učiteľka vyberala kto prinesie darček pre koho. Pre syna ako naschvál vybrala spolužiaka s ktorým sa navzájom moc nemusia preto vlastne vôbec netuším čo by mal syn priniesť. Poraďte prosím čo darovať?
Perá, vody, minilego.....
Perá, fixy, minilego, ...
aky rozpocet dohodli?
ono naschval zvyknu mixovat deti, tak aby sa spoznali :D a same si zistili.. lne uz velmi nestihate asi riesit nejake vypytovanie sa...
U nas idu salky, horuca cokolada, marshmalov/keksiky ... dcera robila taky balik z otho spoluziakovi = doteraz bol rozpocet 5EUR, proste to co by si aj syn chcel dat... nejake dizajnove ceruky atd... dievcata to maju lahsie :DD tento rok davame dievcatu ozdobu na stromcek, balzam na pery a este nejaku maskrtu vymysli dcera. Ale uz sa dohodli do 10EUR.. tak to este mame aj rezervu riadnu
Je jedno, či toho spolužiaka musí alebo nie...už keď vymysleli takúto somarinu, tak kúp niečo, čo by napr. potešilo tvojho syna...samozrejme nie moc drahé...
@earlgrey
@simca06022011
@ada85
@babababka
Dievčatá presne nad nejakým vianočným perom alebo nejakým legom (figúrkou) som rozmýšľala.
Rozpočet mi nik nepovedal, akurát včera sa syn sťažoval ze musia priniesť darček a on ako naschvál dostal toho spolužiaka 🙂
Mne by to vlastne vôbec nevadilo vymýšľať nejaký darček, akurát mi na tom vadí to ze to bolo povedané takto na poslednú chvíľu.
A kedy si dávajú?
no u nas toto zvyknu riesit/losovat na zaciatku decembra... podla mna to neskoro napadlo ucitelku :D popravde, dcera dostala minuly rok ani neviem co, predminuly pouzity obity hrncek :DDD a nejaky keks.. takze asi velak chalanov taketo veci - ako riesit darceky, vobec nemusi.. :D ja by som hodila rec s chlapcom, nech porozmyslame nahlas, co by asi take chcel, chalan v jeho veku a daco za par minut vymyslite= nech ma aj on nejaku cinnost a nie ze mama zariadi. Nauci sa do buducna aspon, kedze ono to budu podla vsetkeho rieist kazdy rok..
@earlgrey budúci štvrtok majú posedenie a tam si dajú darček.
@simca06022011 ako, ono je možné že im to učiteľka povedala aj skôr lenže syn bol chorý tak sa o tom dozvedel včera 😀
Dcera to ma kazdy rok a decka si davaju navzajom rozne pera, ceruzky, farbicky, plastelinu, kreativne drobnosti, privesky, knihy, tetovacky, sladkosti, ozdobu na stromcek, spol.hry (karty, dubble, svihadlo, ...) .... maju 'rozpocet' max 5e, ale zas kto chce drahsie, je na nom.... ide vazne len o nejaku drobnost pre vzajomne potesenie
Dobre ze u nas take nefunguje. Zbytocne haraburdy doma.
Minilego. Svietiace jojo.pokemon karticky frcia teraz celkom. Vobec by som to neprezivala

Pero s menom spolužiaka?Videla som v papiernictve za 3Eúr.Zložitejšia vymalovánka?