Dar pre učiteľku na koniec školského roka.
Mamicky,ale hlavne pani ucitelky,ktore ste tu,aky darcek je vhodny na ukoncenie sk.roka?klasika kvietky,coko alebo nieco ine?aby pani ucitelka neniesla domov 5 salok,5 kozmetickych balikov atd...poradte
ja som učiteľka, decká nosia najčastejšie kvety, čokoládky....moje deti sa na to tešia najviac
Dcerka da mi tento rok luci so skolkou a tiez som tuto vec riesila. Objednala som pabinucitelkam take ozdobne krabicky s mydielkami v tvare kvetov. Planovala som aj kvietok, ale s dcerkou sme nakoniec vymysleli, ze im sama ( s mojou pomocou) vyrobi ruzicky zo servitok. Na nwte je vela nadhernych a jednoduchych navodou. Myslim ze to bude take pekne osobne.
@cattleya22 čaj je super, ale taký lepší a to pero je tiež super
@lorela áno, to by som chcela aj ja dostať, poukážku do kníhkupectva, to je super
@jojka1 jooj, aj med by som brala, presne, spotrebný materiál, tak ako kedysi, nosili doktorom babičky, vajda, sliepku 😁😁😁
@barboritta neboj, nenastane, niektorí nedajú nič, 😁
@deti95060810 a zrejme alkoholik, nie???
@mooonika1975 ja by som bola asi najvďačnejšia za balík kancelárskeho papiera 😀 to je u nás večne nedostatkový tovar ☹
@cattleya22 nooo, aj to
Ja som ucitelka a najviac sa tesim z crepnikovych kvetov. Rezane su sice krasne ale ked ich po dvoch dnoch vyhadzujem,je mi ich luto.A ucitelkam svojich deti tiez kupujem kvety,alebo im k tomu pripravim nieco zaujimave,ine..
A paci sa mi aj napad mydlovej kyticky, poukazky do knihkupectva, platenej tasky, ucitelsky zapisnik, pekne alebo humorne pero, bio balzam na pery v peknom baleni. Jeden rok sme vyrabali s detmi lizankove kytice. Bolo to pre ucitelky co mali doma svoje deticky. Veci, ktore potesia, vyuziju sa, ci spotrebuju.
Mozem sa spytat, ze ci niekde k darceku pisete aj venovanie, aby na konci dna p. ucitelka aj vedela od koho to je? Ci to nie?
Je neviem, kde sa vzala táto móda darčekov pre učiteľky.. keď som ja chodila na ZŠ, čo nebolo zas tak dávno, dával sa kvietok, prípadne kytica a na SŠ sme už nedávali nič.. teraz by som tiež dala kvet, žiadne šálky, medy, bločky a neviem čo..
@airaw ja som tiez toho nazoru,len ma zaujimalo,ci sa ti tak vobec este robi.az nevyzeram ako navstevnik z minulosti
Syn daval minuly rok cokolady. Tento rok su pripravene kvalitne rucne robene mydla (nie srdiecka 🙂 ). Ak sa pani ucitelkam nebude pacit, tak mozu posunut dalej. Byt ucitelkou, tak by ma porazalo zo salok, priveskou a pod. Potesil by ma kvet, nieco naozaj pouzitelne alebo poukazka.
Ja som bola minulý rok pred koncom roka služobne v Taliansku.. Učiteľka dostala olivový olej a olivy.. Inokedy domáci med.. Na deň učiteľov čokoládu. Teraz nemám doma ani med, ani olivak z ITA, tak sme sa s dcérou dohodli, že kúpime kvalitné voňavé sviečky.
@barboritta kup take to ovocie alebo oriesky v cokolade. Maju to v peknych darcekovych krabickach. Alebo take čokoladky v tych peknych plechovych dozach. Tie sa potom vzdy zidu na vian.kolaciky alebo ukladanie drobnosti.
@airaw tak ved kto chce dat kvietok nech da. Ide o praktickost veci. Ak mas vonku 34 v tieni, v triede skoro tak a vysvecka davaju na 3., 4. hodine. Tak ten kvietok ledva dozije odovzdanie. Ja nedavam nic drahe. Nieco co je prakticke a spotrebuje sa. Neputuje rovno do kosa po dvoch dnoch. Ale pripadne vydrzi aj odlozene. A beriem to tiez ako vyjadrenie vdaky za to ze cely rok boli mojej dcere druhymi mamami. Ak to tak vezmem, v bdelom stave s nimi dieta cez skolsky tyzden travilo omnoho viac casu ako so mnou.
@zuzanacoci nie
baby, nepreháňajte to s tými darčekami? Myslíte, že učiteľka ocení každý darček jednotlivo a dostatočne sa z toho vytesi? Aby vaše deti neboli sklamane, že pani učiteľka si práve ten ich darček dostatočne nepovsimne a nedoceni. Kopu času venujete výberu darčeka, jeho zabaleniu a pani učiteľka ho možno len položí na kopu medzi ostatne, lebo nie je šanca aby sa viditeľne vytesovala z každého darčeka. To len na margo detských pocitov, aj takto to deti môžu cítiť...
Práveže obyčajný jeden kvietok sa u nás najviac cení, nie tie haldy pracholapačov, pričom si každá matka myslí, že práve ten jej darček pracholapač nie je 😂 a to, že kvet zvädne, kým ho dá dieťa na 4.hodinr,je blbosť, decká sú tam ráno a najneskôr o 10 všetci končia.. Ale pridám aj ja nápad, keď sme končili 1.stupeň,tak sme zisťovali, čo má rada a zistili sme, že miluje sypané bylinkové čaje a že zháňa akurát do záhrady vistériu, tak sme jej to, veľmi sa tomu potešila. A kyticu samozrejme, jednu za celú triedu.. Nikto nekupoval tak, že dáme spoločne , ale ja aj tak ešte niečo..
Odporucam stranku Chocolissimo, opakovane od nich objednavam čoko telegram. Z malych kociek vybornej cokolady mozete vyskladat text, doplnky su kocky s kvietkom, srdieckom...Krabicky su tak isto na vyber, cena zalezi od velkosti a poctu pismen. Aj v najvacsej horucave to pride neposkodene, vkusne zabalene. K tomu 1 kvietok, moj syn tak dava.
baby, som ucitelka (sice teraz na MD), ale ozaj nic nechcem, aj rodicom som to povedala, uplne mi staci dakujem, peniazky nech si odlozia, alebo nech vezmu deti na zmrzku, ak uz ozaj niekto nieco chce kupit, postaci 1kvietok, netreba kytice 😉
@ibrunova a ved prave caj, maly med kvet vydrzi max. 5 dni. Matikarke co sa starsej extra venovala a pripravovala na sutaz dala pero s blockami ako podakovanie za jej cas. Potesilo velmi, vyuzije urcite viac ako 5 dni. Ale ved nejde o zivot. Kto chce dat kvet da, kto ine ine. Niekto ma chut a volu venovat svoj cas vyberu, niekto nie. Toto nie je sutaz, ze kto lepsie, kto horsie. Mna bavi vymyslat s detmi darcek pre inych. Tak preco nie?

@jajka257 dakujem, tak sa budem uberat tymto smerom