icon

Darček učiteľovi na konci roka

8eva8
5. jún 2022

Ahojte poraďte čo dať učiteľovi? Kvety asi nie, a nič ma nenapadá

saxana000
5. jún 2022

Ziadne salky privesky magnety a podobne hovadiny.poskladajte sa na poukazku do knihkupectva napriklad alebo krabicku so zakuskami ak je maskrtny..
K barberovi ak je bradaty 😉

marci77
5. jún 2022

u nas dostal sampanske od jedneho studenta😉
ja to vidim klasika na nejaky dezert
ak by ste sa skladali, da sa samozrejme nieco originalnejsie😉

pribinak
5. jún 2022

Ak pije kávu, tak by som mu kúpila darcekovu poukážku do nejakého kvalitného coffee shopu.
Ak je to športovec tak naramok zachrany.

Určite nie kľúčenky, šálky a iné lapace prachu.

babovka2321
5. jún 2022

@8eva8 tak som si spomenula, ako niektori spoluziaci (chalani) davali triednemu (chlapovi) na strednej kvety do ruk😂😂😂 matematici sa nezapru. My sme mu ako trieda dali gravirovany zippo zapalovac, lebo fajcil ako komin :D

uriva
5. jún 2022

A čo nejaká klobásová kytica alebo niečo na tento spôsob? Ale kníhkupectvo mi príde fajn, prípadne fakt čokoláda/bonboška, tým sa nič nepokazí.

blondinera
6. jún 2022

@8eva8 u nás máme triedneho učiteľa,ja som tam triedna dovernička,vždy sa na darček poskladame,od nás dostal v 5.roč.poukazku do Sportisima v hodnote 50 eur,v 6.roč.,poukážku do internetového obchodu u nás je ten obchodík Qinteli,sú tam Pc,mobily,zošity skrátka vs.pomicky do školy je matikar a teraz v 7.roč.poukazka do SportDirectu,hodnota 50 eur .Nás triedny je športovec a učiteľ Matematiky a Chémie

diaszoky
14. jún 2022

@8eva8 mlademu kondom staremu viagru😀

marci77
14. jún 2022

@blondinera
tie poukazky su super, ale mne osobne sa viac pozdavaju poukazky do nakupneho centra a tam nech si vyberie, co chce, ci knihy, ci sport a pod. (napr. eurovea ma take poukazky ...)

zuziiiii
14. jún 2022

@8eva8 🤔 aj ja rozmýšľam tiež mame triedneho... Nič ma nenapadá,☹️

blondinera
17. jún 2022

@marci77 to už je na Vás, kde a čo mu vyberiete ,my ideme cielene,poukazke v športovom obchode sa veľmi poteší nakoľko je športovec ♥️