icon

Digitálny detox detí počas prázdnin

23. jún 2025

Cez prázdniny budem mať doma všetky tri deti a už teraz mi je jasné, že mobily a počítač pôjdu na plné obrátky. Nechcem, aby presedeli celé dni s očami v displeji, ale zároveň netuším, ako ich od toho odtrhnúť. Ako nastaviť pravidlá, čo vymyslieť vonku, aj keď je 35 stupňov? Bývame na činžiaku, na dovolenku nejdeme nikam.

michaelam2
23. jún 2025

Ake stare su deti?

deedol
23. jún 2025

vek deti? a vy rodicia budete v praci, ci mate cas sa im venovat? podla toho sa da poradit.

autor
23. jún 2025

17 - dva razy v tyzdni ma brigadu, večer treningy. Inak zavisly na playstation a mobile. 8 ročný má jedne denný kemp v auguste, inak doma. Treningy jul - volno, az v auguste a skoro 16 ročný treningy večer, mobil v ruke stale. Na deti som sama, najmladsi bude chodiť aj k starým rodičom

klotildabazarik
23. jún 2025

Su to pubertiaci ti vasci neurobis nic😂 jedine zmenit heslo na wifine ale to by si davno nasli urcite,

simonkaa27
23. jún 2025

mne ako prve napadlo spravit im nejaky rozpis, od kedy dokedy, resp. aky cas mozu byt na mobile, na ps atd za den. nejak nech si znacia. ale to by mohlo fungovat asi tak u toho 8 rocneho. s tymi starsimi je to horsie. sama viem, aka som bola v tom veku 😔

michaelam2
23. jún 2025

Tak to si myslim ze maju maximum co sa da a viac neurobis nic 😀 daj im vzdy zoznam veci co treba spravit doma (umyt riad, vyprat veci atd), nech aspon pomozu ale inak si nemyslim ze im nejako zabranis travit cas pri mobile a pc

hederamonstera
23. jún 2025

Ti starsi nechodia s kamosmi von??

januska12323
23. jún 2025

Každý deň zoznam domácich prác a keď spravia môžu si robiť čo chcú. V ich veku už veľa zákazy nepomôžu, nájdu si cestu.

moze
23. jún 2025

To by bola vazne smola, keby sa vam na 2-3 tyzdne pokazil wifi router...