icon

Dress code na školách - váš názor

mesiacikluna
29. jún 2023

Myslíte si, že by mal byť na škole určitý dress code?
Isté nedovolené typy oblečenia?

nevenka
29. jún 2023

@belllinka ked si predstavim to zehlit a cestou zo skoly sa mi zastavia na ihrisku, tak amen tma. Navyse, ja som sa ako pubertacka strasne potila a aj teraz a rozne materialy nemozem, bud to vidno alebo je to nepohodlne, bleee...

nevenka
29. jún 2023

Napriklad u nas na 1. stupni vyslovene povedali, ze hlavne deti, co chodia do SKD mozu mat take slusnejsie teplaky. Co je logicke.

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Tema je na školu, tak sa drž temy, ak nejaká inštitucia chce zakazovať makeup nech zakáže pre všetkých

nevenka
29. jún 2023

A vydrate kolena na slusnych drahych gatiach, som chora z toho, horsi chodi tretiak domov, ako zo skolky...😖.

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2023

@mesiacikluna nemusis mi vysvetlovat, ze tema je skola, citat viem, ale ak pises o pokrytectve, tak potom tu spravodlivost musis merat vsade rovnako, aj mimo skolstva. ja chapem, ze sa Ti nepaci, ze nemas pravdu a niekto Ti to priamo napisal, ale nemusis si situaciu zhorsovat tym, ze sa tu budes okolo toho krutit😉

sulavikova
29. jún 2023

@mesiacikluna tak tepláky pre deti no fuj, veď nekolenujú. A učiteľky by si určite zaslúžili príspevok na ošatné, kvalitnú kabelku a každý mesiac manikúru/ pedikúru/géllak a kaferníčka. Veď reprezenutujú

nevenka
29. jún 2023

@ema22270 ako som pisala, ak dieta ide do SKD, kde sa viac menej hraju, tvoria, tak maju nosit teplaky, take akoze slusnejsie, no. Mne si chlapec aj ruky utrel do gati, kazdy den prat, nestihlo to schnut, no tak chodil v teplakoch a tricko k tomu. Nikdy nic nikto nekomentoval. Teplakovina vie byt aj velmi pekna, su to kvalitne a pohodlne latky, to nie ako dakedy...Navyse, deti mi chodia domov same, cestou maju ihrisko a kolkokrat neodolaju a pridu domov ako prasiatka. Ja som vdacna za tir teplaky, fakt. Skola v BB na sidlisku Sasova.

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Dosť sme pletieš nesúvisiace veci, a asi čítať nevieš ked pletieš iné temy :D drž sa temy škola

nevenka
29. jún 2023

@simca06022011 ale z teplakoviny, peknej dizajnovej, vies usit take teplaky, co vyzeraju ako slusne drahe nohavice a nie je to ani lacny spas.
Ja si zase uniformy neviem predstavit, taka ta chladiva umela bluzkovina plechova, az ma striasa. Pochybujem, ze by niekto riesil kvalitnu bavlnu, viskozu, bambus...na Slovensku isto nie...🤔

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2023

@mesiacikluna Len reagujem na Tvoje mylne nazory, bohuzial si to stale nepochopila, tak sa dalej vrt😉 Svoj nazor na obliekanie ziakov a studentov som napisala a na Teba uz viac radsej reagovat nebudem, je to zbytocne.

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Aj tebe :DDD je to zbytočné

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Mylné názory máš aj ty :D

kvetka22
29. jún 2023

Ja som za to aby si nosil kto chce co chce 🙂 vôbec mi nevadí ako sa dnes mladí obliekajú, paci sa mi to 🙂 a tak ako naše mamy pindali na našu módu 20-30 rokov späť, tak zase ich mamám sa nepáčilo čo naše mamy nosia 🙂 to tu bude vždy 🙂 je to rovnaké ako keď sa predchádzajúca generácia sťažuje na tu teraz, aká je nevychovana, drzá a podobne 🙂 aj to sa stále opakuje 🙂

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@kvetka22 Asi tak no...a školstvo na SK má aj tak o dosť väčšie problémy ako riešiť uniformy

cherrystone
29. jún 2023

@mesiacikluna skor by nas ako rodicov mali trapit ine veci ako napriklad obsah toho, co sa v tej skole ucia, prezentacne zrucnosti, jazyky, soft skills, kriticke myslenie, akych kvalitnych ucitelov mame, ako skoly neriesia sikanu a NIE kto ma co na sebe. ja si myslim, ze by mal kazdy nosit co chce. podla vlastnej sudnosti. a ostatni nech sa staraju o seba. keby mi ucitelka posle domov dieta lebo ma modry pramen vlasov, nalakovane nechty alebo velmi tenke ramienka na tielku, tak jej asi pojdem poklepat po cele.

viestta
29. jún 2023

@kvetka22 presne si to vystihla. Teraz sa zavzdusnuje nad vnuckou crop tope prababicka, ktora bola v rovnakom veku koncom sedesiatych rokov a nosila suknu, ktoru si usila z polmetra latky a este zvysilo na pas aj na zalozku a ked ju jej babicka videla tak sa prezehnavala. Nad jej ucesom sa zavzdusnuje babicka ktora na diske tancovala v afroucese v obtiahnutom tricku a la Boney M a mama byvala depesacka nechape co na seba to dievca dokaze zavesit 😀

simca06022011
29. jún 2023

@mesiacikluna to nemyslíš vážne:D

mesiacikluna
autor
29. jún 2023
simca06022011
29. jún 2023

@nevenka ja o uniformách nehovorím, slušne sa dá obliecť aj bez uniformy myslím. Aj keď pekne to vyzerá, zase ja chápem ze človek aj svoj štýl chce trosku prejaviť... len v nejakých hraniciach sa treba držať :D ale tak to je asi len môj názor 🙂

ema22270
29. jún 2023

@nevenka ano to suhlasim, ze asi do klubu su vhodne teplaky... vsak este sa na to musim blizsie popytat. 🙂

simca06022011
29. jún 2023

@mesiacikluna ze makeup zakázaný aj pre učiteľky:D aj jed teda väčšina ho nepoužíva, toto je názor fakt malého dieťaťa... ved nech si deti vypijú, pofajcia, nech robia čo chcú:D ved aj dospelí to robia. A postavenie učiteľ a žiak je tiež niekde inde, hádam ich nebudeme porovnávať:D ja sa tiež maľujem, kolka nespravodlivosť u nás doma :D

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@simca06022011 A čo je na tom divné? neviem ozaj :D

marca12
29. jún 2023

@mesiacikluna Mne sa jednoducho teplaky nepacia. Nie je vhodny odev ci uz do prace alebo do skoly.

mesiacikluna
autor
29. jún 2023

@marca12 Berieš to ako oblečenie na doma?

linduska86
29. jún 2023

@panelacikova ze nech si neobliekaju ako sľapky

linduska86
29. jún 2023

@marca12 súhlasím

ivangeline
29. jún 2023

Mohlo by byt. Nic mini a vyzyvave. Ani opatky netreba. ;D A za mna ani make up! ;D A za mna ani ziadne znacky a hesla podivmych skupin.. ;)

panelacikova
29. jún 2023

@linduska86 a to si sa s tým vážne stretla, že učiteľka bola oblečená ako šľapka? 😲 to na akej škole preboha?

anonymanonym
29. jún 2023

Ziadny make up.. No hej, vsak to je uuuplne hrozneee, aby slecny v puberte skusali šminky, zakryvali akne, experimentovali, skusali co im pristane a co nie, hotovy nonsens, a este do skoly, no katastrofa. A nalakovane nechty to je este vacsia hroza, chciet sa pacit, uzivat si obdobie skusania, mat pekne spravenu manikuru. Kto to kedy videl 🙈🙈🙈

aurelia2000
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Ja sa tu váľam od smiechu, že školský poriadok má platiť aj pre učiteľov 🤣 Toto diskutujúce decko nechápe, že učitelia majú pracovný poriadok, nie sú si rovní so žiakmi v právach a povinnostiach.