Enviro škola bez Pet fliaš
10. nov 2013
Ahojte, dcera doniesla v piatok prihlasku do projektu, kde by ku nam mal prist pracovnik z firmy Celeste odobrat vodu na rozbor kvality v cene 45e, pricom rodic zapojeny do tohto projektu ma uhradit nula. Nejak sa mi to cele nepaci, firma sidli v Michalovciach, web ma druhotriedny... celkovy projekt vyzera velmi "enviromentalny". Detom samozrejme vygumovali mozog ako je nutne sa zapojit aby nasa planeta sa dlhsie udrazala.....ale , nemam z toho dobry pocit. Udajne 19r firma, este som o nej nepocula.
Mate niekto skusenosti? ci uz dobre alebo zle?
Dakujem
@zahradka76 uff no pekne, to je ta ista firma, dik za info
Dakujem za info. Zajtra volam ucitelke,nech to vyhodi....

Pozor, su to smejdi!
Podvod s vodou na vychodnom Slovensku
Podobna firma ktora zavadza ludi je aj firma Celeste z Michaloviec. www.celeste.sk
Vyuzili to ze ludia na vychode maju problem s pitnou vodou.
Prisli s tym ze spravia rozbor vody zdarma a nasadia nam program ktory je dotovany z enviro fondov.
Spravili nam rozbor v ktorom bolo nejak podozrivo malo dusicnanov (zvykli sme mat 4x viac)
Potom nam predali 2 dl specialneho roztoku do studne na dezinfekciu za 15 €. Neskor som zistil ze je to obycajne SAVO.
(v obci kde je 100 domacnosti si roztok kupili takmer vsetci, doveru si ziskali asi tym ze to vsetko islo cez obecny urad)
V nasej obci sme boli po povodnach preto sme potrebovali pitnu vodu. Pan odisiel s tym ze pride na druhy den pride zo specialnym pristrojom ktory upravuje vodu. Prisiel s taskou od notebooku ktoru nam nechcel otvorit co v nej je. Napojil jednu stranu na vodovod a napustal nam z druhej do pohara vodu ktora bola naozaj cistejsia. Spytal sa ci si chceme dat namontovat taky filter a ze to bude stat 10 € mesacne na 3 roky.
Ze nas to vyjde menej ako keby sme si kupovali balenu vodu. Splasili sme sa a dali sme si to namontovat.
Nedalo mi to a filter som neskor odmontoval a pozrel co je vnutri. Po kratkom hladani na internete som nasiel tento filter z pripojnou hadicou za 40€ a ze ten filter ktory nam dali je uhlikovy filter na filtrovanie chloru z mestkej vody!!! Volal som tam ze co to ma znamenat. Pan mi zacal hodiny vysvetlovat ze je to specialny filter ktory je vytazok z hornin a podobne koniny. Tlacil som na firmu Celeste ze chcem odstupit od zmluvy, oni ze neni problem ale ze oni sa mi snazili len pomoct. Zacali mi nukat nejaku dalsiu dotaciu ale ja som na ponuku nepristal. Na druhy den som este dostal jeden vyhrazny telefonat ze ked to niekomu poviem tak mi daju zaplatit zmluvnu pokutu za odstupenie zmluvy 300 € (podobne ako u mobilneho operatora) zakaznik totiz podpisuje zmluvu o pripojeni na vlastnu vodu 🙂 Mam informacie, nahravky, fotky vhodne na dalsi clanok o tejto podvodnickej firme ak by redakcia SME mala zaujem. Len na okraj... ... v nasej obci si tento filter dali zapojit 10 ludi. Len z nasej obce mala firma z home kreditu hned 4000 €.
mínus Reagovať | 129 pepo323 28.04.2013 18:03 | Oznám správcovi |
Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/2140600/7/20148620/B...