icon

Falošná ospravedlnenka do školy: Aké sú riziká?

8. nov 2023

Ženy, môj syn je na základnej a nebol v škole pár dni lebo mu nebolo dobre. Nevynecháva zo školy len tak ale triedna chce od neho ospravedlnenku, od lekára. U lekára sme neboli. Keby to nejak sfalsujeme čo sa stane? Veď oni tredny učitelia to nejak nekontrolujú nie? Len že pečiatka a dátum ? Nechcem ho nejak učiť že ma klamať alebo čo, chcem to dať ja učiteľke a nie aby on videl že to je sfalšované. Cez neho nie.

Strana
z2
doriiis
8. nov 2023

@maranta_leuconeura .....každý robí jak uzná za vhodné.Ja učím svoje deti zodpovednosti a poctivosti.Ich ,,prácou" je chodiť do školy a nebudem ako rodič podporovať blicovanie.A ty si môžeš brat 3 dni v týždni dovolenku? Každý týždeň?

ascedant
8. nov 2023

Falšovať ospravedlnenky sa budú stále, za doby keď som chodil na strednú tak spolužiaci, tlačili, kšeftovali s ospravedlnenkami, za 20 korún spolužiak vytlačil, niektorí z toho mali biznis. Len sranda bola, keď spolužiak somár nevšimol si, a dal triednej ospravedlnku od gynekologa 😀

zuzuliennka1
8. nov 2023

ved to sa hned da vyriesit v edupage 😁 toto urcite nepise matka

vulka
8. nov 2023

A Ty si triednu neinformovala o ničom v momente, keď ostal doma?

petronelag
8. nov 2023

Ak to nebolo viac ako 5 dni, tak napísať ospravedlnenie a odniesť učiteľke a povedať, že nabudúce ak sa stane podobný prípad donesiete potvrdenie od lekára. Sfalšované potvrdenie by som nedávala, učiteľky to obyčajne zistia a mohol by mať z toho nepríjemnosti.

lauricka
9. nov 2023

Rodič ospravedlňuje 5 dní. Ak choroba trvá dlhšie, navštívi lekára. Zrejme bol chorý dlhšie, ak učiteľ pýta papier, či?

Strana
z2