Fľaša a box na desiatu pre školáka
Zdravím dievčatá, vedeli by ste my odporučiť fľašu na vodu(ktorá sa dobre čistí) a box na desiatu pre prváčku?
@monika185243 mydaugthterlunchbox ma super boxy s viacerými priehradkami, ktoré nepretekaju na 100% .
@pe_mi @eternity24 ďakujem skúsim pozrieť 🙂
Thermos flasko-termoska, udrzi teple aj studene, prezila x padov, moze do mycky, netecie, vieš dokupit nahradne casti
Ja kupujem kaufland tesco niekedy pepco.za prvy rok zahucali 3 boxy a 4 flase druhy rocnik 2 flase 2 boxy.. flase zachadzaju zlezu obrazky v umyvacke ked dostali deti v druzine ovocnu stavu zaplesneli mi z toho tesnenia aj slamky.aj som rada ze ich za par tyzdnov vzdy dokatuje a menime za novu.. ked bude v stave ze mi to za par tyzdnov neotrieska a nepolame dostane lepsiu.
Ahojte my čo sme zatiaľ kúpili to vždy odišlo to zatváranie. Taktiež by som chcela nejaký s priehradkami
@monika185243 moja mala ma tento box od prvého ročníka, bez poškodenia.
@monika185243 moja mala ma tento box od prvého ročníka, bez poškodenia.
@24mima tiež som ich pozerala, len tá cena je dosť vysoká. Nepretečie vôbec?
@monika185243 nie, nám nepretiekla nikdy, ale zase nedávala som jen tam nič redšie klasika rožtek, pečivo, zeleninu, ovocie, nejaku sladkosť... Mala ide do štvrtého ročníka už rozmýšľam nad väčším boxom(na foto)...tiez sa obávam aký bude. Nemá ho niektorá z vás?
@monika185243 moja dcéra ho má tiež, ide do piateho ročníka a stále je ako nový. Oplatí sa kúpiť. A nepreteká, veľmi dobre tesní.
@monika185243 Nám sa najviac osvedčili fľaše a desiatové boxy od Mepalu - neviem, aký je tvoja malá jedák lebo sú menšie boxy a potom sú campus XL - tie sú väčšie. Dobre sa čistia, vydržia veľa, sú kvalitne vyrobené v Holandsku.
Moja bude mať už 3 rok b.box a fľašu Albi. Fľašu čistíme ružou . Rýchle a účinné.
my sme vyskúšali objednať od sistema boxik, zaujali ma hlavne priehradky. my máme dokonca až 3 čo je super do školy

@monika185243 ahoj v Kauflande majú pekne boxy, konečne veľkosť, kde sa aj rožok vojde , 2.99 alebo 3.99€
Fľašu máme z Nemecka