Funguje niekde škola bez Edupage?
Ahojte menili sme školu a nechcem byt otravná a písať učiteľke, ešte chvíľu počkám.
Len sa chcem spýtať, či v dnešnej dobe niekto ešte funguje bez Edupage?
My ho síce máme, sem tam príde oznámenie ale čo ma zaráža, učiteľka vôbec nepíše čo robili, domáce úlohy a učivo pre chýbajúcich.
Deti sa už učia vlastne hneď od stredy sa učili a nič nepíše, ani jedna správa od nej.
Funguje tak ešte niekto, že úlohy pýta od mamičiek?
Nám tiež nepíše čo robili. Ani úlohy a podobne. Keď chyba dcéra tak jej píšem ja ako aj ostatným učiteľkám.
Píše nám tam len keď nieco potrebuje alebo nejaký oznam. Poprípade keď potrebuje nieco odsúhlasiť.
@anonym_autor Ahoj, u nás sa všetko rieši výlučne cez Edupage. Stále to len cinká. Učitelia tam píšu čo robili, úlohy aj písomky. Mám siedmaka 🙈.
Ahojte, predstavujem si moju babku, ktorá mala 8 detí, robotu ako krajčírka, v maštali dve kravy, svine…. ako sleduje Edupage. Piati z detí majú vysoké školy, ostatní maturitu. Naše deti si vygumovali pamäť na úlohy, lebo veď mama prečíta v Edupage. Ech, ako si my rodičia komplikujeme rodičovstvo a všetko robíme za deti. Ešte im aj pripomíname čo robili v škole a aké majú d.ú.
Edupage pre chýbajúcich chápem.
Nam tiez nic nepisala v 3 rocniku a ani mi to nepride divne , to uz niesu prvaci
Naco mi je zakazdym sprava co robili ? Vsak syn mi ukaze
Ved ked bude chybat napises ucitelke spravu ze prosis o info co sa ma dieta doma ucit pre boha 😃. To pisem zakazdym ked je nahodou doma
Ja mám dve deti a nikdy nikto nepísal, čo robili na hodine. To da dá pozrieť v triednej knihe. Úlohy videli v žiackom konte. Ak treba, napíš jej správu.
@anonym_autor to čo robili máš napísané keď klikneš na rozvrh. Po každej hodine je políčko zapísané
@anonym_autor ak dieťa chýba, učiteľ na žiadosť rodiča pošle, čo preberali. Nikde nie je napísané, že učiteľ má povinnosť o tom informovať. Kopu rodičov je vo všelijakých whatsupových skupinách, kde riešia možné aj nemožné, tak si môžu aj tieto informácie vymieňať. Ak nikoho nepoznáš, treba sa ozvať učiteľke. Ak je dieťa prítomné na vyučovaní, tak hádam tretiak si zvládne zaznačiť veci na DÚ, keď učiteľka povie, napíše alebo povie zakrúžkujete si cvičenie na DÚ.
@anonym_autor to čo robili máš napísané keď klikneš na rozvrh. Po každej hodine je políčko zapísané
@anonym_089cc7 nemusí byť, učitelia môžu mať nastavené, že "učiteľ nepovolil zobrazenie učiva"
@anonym_089cc7 nemusí byť, učitelia môžu mať nastavené, že "učiteľ nepovolil zobrazenie učiva"
@raszuz mám siedmaka u nás to funguje takto. D.u. sú zapísané tiež. Ak dieťa chýba, poznámky si pýtajú medzi sebou. Výnimka bola počas kovidu.
@anonym_autor tak na skole, kde chodia decka moje, tiez ... na druhej skole maju cipy az od tretieho rocnika, s tym, ze obedy na tento system este nefunguju
@bobaas ľutujem tie deti, že musia znášať takú učiteľku ako si ty. Grcám.
@anonym_autor zavisi to vyhradne od uciteliek a ich (ne)ochoty. na ZS u mojej dcery este aj na druhom stupni sa nasli ucitelky, co denne napisali 2 vety k ucivu a co maju ziaci za DU. prave preto, ze vzdy niekto chybal a je jednoduchsie to napisat takto hned po vyucovani, ako potom dodatocne, ked to rodic potrebuje. dcerina triedna to pisala vzdy, vzdy, vzdy. ucila ich anj a sjl od 5-9 roc.a nikdy sa nestalo, aby to napisane nebolo. matikarka to nepisala nikdy. k nej keby si clovek aj prisiel osobne a klakol a tak ju poprosil, neunuvala by sa. zavisi to od konkretneho pedagoga.
Načo chceš vedieť čo robili v Edupage
@anonym_autor preštudujte si šk. zákon. Učiteľ na žiadosť rodiča informuje. Písala som a deti chodili bez úloh, tak na čo? Keď sú deti choré, nepotrebujú písať úlohy. Alebo keď príde z chaty večer o ôsmej. BUde do polnoci úlohy písať?
Rodičia, ktorí naozaj majú záujem požiadajú a viem, že si ich napíšu.
Ja som si rozmaznala rodičov, že bez Edupage nič, ani obliecť podľa počasia na výlet. Do školy v prírode síce hic, ale na lístku boli 2-3 tričká tak stačí, bolo napísané.
Mám už štvrtákov. Oznam už v auguste o tom, čo priniesť druhý, tretí, štvrtý deň do školy, aby toho nemali veľa.
Viete ako to dopadlo? Našli sa edupagoví rodičia, ktorí deťom neverili, že sa naozaj učíme a od stredy a do piatku posielali deti do školy len s desiatou. Lebo som nenapísala..., deťom neverili. Je to normálne? Nie, nie je.
Agresivita nie je vždy rovná starostlivosti
@anonym_autor úlohy sú povinnosť žiak - škola. Bodka. Nie je to zodpovednosť učiteľ -rodič
@anonym_autor úlohy sú povinnosť žiak - škola. Bodka. Nie je to zodpovednosť učiteľ -rodič
@bobaas presne tak, tvoja agresivita, tvoj útok:
tvoje chýbajúce decko, tvoj problém. Bodka. Nebuď hnilá. Neprenášaj zodpovednosť na učku. Je to o tvojom decku.

Do ktoreho rocnika chodi? U nas su aktivne ucitelky v 1. a 2 rocniku. Potom uz nie.