icon

Funguje pre vaše dieťa odmeňovací systém?

kajda2211
30. sep 2024

Dajte mi radí alebo typ ako vytvoriť dobre nastavený odmeňovací systém pre dieťa (11r dievča)

Strana
z2
ema22270
30. sep 2024

System odmenovania a trestania nefunguje... lebo to vsetko nebude robit z vnutorneho presvedcenia, ale z vonkajsieho,,, zo strachu to urobi, aby nedostalo trest a ked chce dostat odmenu urobit to tiez, ale absolutne to tomu dietatu nic neda.

kajda2211
autor
3. okt 2024

@kajda2211 bože 🙈 dcéra je adhd a má poruchy (čítania, písania, počítania a pozornosti) chcela som ju len motivovať aby sa viac snažila doručenie .... O môj bože čo sa tu už dejú za katastrofi.. škoda sa niečo spýtať

beronsche
5. okt 2024

@kajda2211 škoda sa niečo opýtať? Tak keď sa pýtaš spôsobom, akým sa pýtas, tak sa necuduj...
Do úvodného príspevku napises jednu vetu a ešte spôsobom, ktorý jednoznačne nadhadzuje, že ti ide skôr o drezuru než výchovu a potom si pobúrena.

Ak má dieťa adhd, zrejme chodievate k psychologovi. Ak nie, nejakeho (preferujúceho rešpektujúcu výchovu) by som si určite našla a riešila to s ním.
Myslím si, že dieťa s poruchami potrebuje trochu iný pristup ako dieťa bez a viac trpezlivosti zo strany rodiča.

kajda2211
autor
6. okt 2024

@beronsche úplne v poriadku by stačilo napísať kto aký odmeňovací systém využíva a tie omáčky okolo si každý môže nechať lebo každý len píše to na čo sa človek nepýtal

Strana
z2