Funkcia nástenkára v škole
Kto mal v skole tuto funkciu? Ako sa na to spätne pozerate? Boli vam ucitelia vdacni?
Preco by mi mali byt ucitelia vdacni? Niekto bol nastenkar, niekto kulturny referent, niekto nebol nic. Co toto ma s vdacnostou?
Ja. Jeden ročník. A kaslala som na to. Nebavilo ma to. Nikto to nikdy nepozeral. Robili to väčšinou akčni spolužiaci za mňa. Pre mňa totálna blbosť vtedy. Ja som ale bola decko, ktoré žilo reálny život vonku. A V prírode. A s kamarátmi. A po vyletoch. Cestovanie.Veľa som čítala knihy. Decko socializmu. To bola pre mňa škola života a nie nejaka nastenka🙂🙃
@viestta Co robi kulturny referent?
vies, ze uz neviem
Kulturny referent tusim ucitelke pomahal organizovat veci v triede. Spisoval tabulky pre kadejake blbosti, a tak.
Ja som byvala kronikar, lebo som pekne pisala a kreslila. Tak mi to vzdy prischlo. Byvala to vzdy taka riadne hruba cervena buchla velkosti A4 so zltou stuhou ako zalozkou.
Raz mi dali robit nastenku, uz neviem aka tema to bola ale jedine co som mal tak tie biele polystyrenove pismena, mozno jednu A4 som napisal a doma novin malo, jedine aj tak ciernobiele (odtial som mal velke pismena na nadpis) a tak som chodil pytat po susedoch nejake obrazky k teme. Vela slava to nebola.
Jeden den som bol aj ten co pozeral ciste ruky pri dverach. Asi som pustil aj so spinavymi tak potom som si to za trest odstal v kute... A take ze datum + mena kto chyba na tabulu, aj to som mal zoparkrat na starosti ale bieda, no lajdak som bol :D
Milá téma. 😀 Ja som bola nástenkárka, podpredsedníčka triedy, predsedkyňa triedy a stihla som byť aj pokladníčka v nejakom ročníku. Prešla som si každou funkciou. 😂 Myslím, že učiteľky mi neboli nejako extra vďačné, mňa to bavilo aj bez pochvaly. Tá hrdosť, keď bolo moje meno s funkciou na nástenke v triede vedľa učiteľského stola mi stačila. 😀
Nikdy som ziadnu “funkciu” nemala … patrila sa Ku skupine rebelov (ale dobre znamky a reprezentacia na matematickych sutaziach ma ochranili pred pokarhaniami), ucitelky boli vdacne, ked sme nerobili zle. (Napr aj nosit 100 rocne Bravo a pod zo zapadu do skoly - som dieta sociku)
Ja som bola. Nepamatam,zeby som bola nejako chvalena triednou. Bola to uloha,ktoru som splnila. Vacsinou sa tam davali vykresy z vytvarnej.

ja som bola skoro stale uz by som na to aj zabudla haha.. a vdacny? zaco? ja som bola lebo som bola dobra v kresleni ..vdacnost som necakala ale ulievala som sa z hodiny :D