icon

Geografia na základnej škole

mimanr
9. feb 2022

Mozno zvlastna otazka, ale aj vase deti skusaju na geografii zo zakreslovania povrchovych jednotiek (vrchy, niziny, nahorne plosiny,puste) a nielen tie zname...a vodstva jednotlivych kontinentov do slepej mapy? Rozhodne to nepovazujem za zakladne vzdelanie....mate iny nazor?

Strana
z3
kim2028
11. feb 2022

@diewcatqoo Možno len stres a ten vie vypnúť mozog. Napr. jedna kamarátka manažérka v banke hovorila mi, že tiež viedla pohovor. Dala príklad na elementárne delenie a dievča s ekonomickou univerzitou nevedelo ten príklad vyriešiť. Niečo na štýl máte klientovi vydať 760 eur. Koľko 20 eurových bankoviek použijete na to? Vraj dievča rátalo 30 minút a nevedelo to vyrátať. Čiže také vecí sa stávajú.... To by povedal tiež každý, že musí to vedieť a tiež nevedela...

sidicek
12. feb 2022

@viestta to si krásne vystihla, niektoré akoby sa doslova báli, že ich nejaká informácia dostihne 🙂 a tie reakcie typu :ani ja neviem gramatiku, ci vypočítať trojclenku a SOM TU.

evkamotka
16. feb 2022

Ja mam 33r a na zakladnej skole sme menovane veci naozaj museli urcit v slepej mape.

vivincek
16. feb 2022

@mimanr my mame 6-taka a ano,maju aj nasi taketo slepe mapy,musia farbit a vediet doplnit rieky,pohoria,zalivy,mesta-dost podrobne,mne osobne sa to zda dost tazke.

Strana
z3