Gymnázium Mercury
Ahojte.😊 Moja dcera by chcela ist na sukromne gymnazium Mercury. Mate s touto skolou niekto niake skusenosti? Pripadne neviete ci je to dobra skola? Dakujem velmi pekne za odpoved😘
@knieza_pribina tak to uz je jasne, ta tam zapadla dokonale, co sa rozumu a vychovy tyka, chodili tam deti fitnesiek, hokejistov, drze a nevychovane deti, mne trojcata z kombinacie fitneska a hokejista sikanovali syna, keby som mala tolko vtedy odvahy a mudrosti ako dnes, tak ich zazalujem vsetkych .Ale v nasom state spravodlivosti sa nedovolas, vzali sme ho uprostred roka prec v prvej triede a dobre sme spravili.
Neposudzujem kvalitu skoly podla Romany Tabak. Pisem moj nazor, ktory je zalozeny na skusenosti s gymnaziom.
@donnaspeed ty si absolventka gymnázia mercury?
@donnaspeed moj syn ma ciste jednotky v deviatke a pochvalu za spravanie a prospech riaditelom skoly, neviem kto si, ale viem, ze si negramotne nevychovane individum, som pysna na svojho syna, robi nam radost, v skole ho velmi chvalia. A laskavo mi nevypisuj, osoba, lebo ta nahlasim adminovi.
@donnaspeed chudatko negramotne duchom jednoduche, presne tu skolu vystihujes ako prava mikrovzorka, do Mercury sa presne take ako ty hodia najlepsie
@donnaspeed the head is off
Tak jednou zo známych absolventiek je napríklad pani Romana Tabak 🙊
@knieza_pribina ako môže také tupelo skončiť gympel? No môže, Mercury 😂

Tak jednou zo známych absolventiek je napríklad pani Romana Tabak 🙊