icon

Hodia sa handmade kvety ako darček pre učiteľku?

merrymajer
26. jún 2025

Ahojte ženy robím takéto kvety a otázka je či sa to hodí na koniec školského roka pre pani učiteľku .... Pýtam sa preto, že je ako keby umelý, ale je mnou vyrobený tak čo si o tom myslíte ? Ďakujem

Hodia sa handmade kvety ako darček pre učiteľku?
Strana
z2
nikaeli
29. jún 2025
@patka06

@katkaa01 Nie som síce učiteľka, ale mňa by taká kytička potešila, ten špagát sa tam presne hodí. Vyzerá to spolu veľmi pekne.

@katkaa01 bola by si prekvapená, ale potešili sa. A nevadí mi, že sa tebe nepáči 🤷🏻‍♀️ Každý z nás má iný pohľad na krásu. Stačí sa navzájom rešpektovať 🙂

@jamabe @patka06 ďakujem kočky 🪻

sidicek
30. jún 2025
@katkaa01

@nikaeli neviem ci sa učiteľky zase potešia z Vašej kyticky.Zase si nefandite ze ta kyticka je nejak extra pekna..Aspon nejakú peknú stuzku tam dajte namiesto toho otrasneho spagatu😂😂😂

@katkaa01 ved ta kyticka je pekná, vkusná a s praktickým vyuzitim a ekologicka, co sa o to gyci hore neda povedat, ale tak zas nie každému je vkus dany

petulda333
30. jún 2025
@luxus10

@nafka0483 vies co je basnicka otazka?

@luxus10 poznam recnicku otazku. Inak zato,ako sa venuju detom a co ich naucia by mali dostat aj viac

katkaa01
1. júl 2025
@nikaeli

@katkaa01 bola by si prekvapená, ale potešili sa. A nevadí mi, že sa tebe nepáči 🤷🏻‍♀️ Každý z nás má iný pohľad na krásu. Stačí sa navzájom rešpektovať 🙂

@jamabe @patka06 ďakujem kočky 🪻

@nikaeli ja som to napísala na margo toho co si autorke napísala na jej kvetinu ze by si ju založila do suflika.Cize ako píšeš vyššie každý z nás má iný pohľad na krásu a stačí sa navzájom repektovat😉😉😉

nikaeli
1. júl 2025
@katkaa01

@nikaeli ja som to napísala na margo toho co si autorke napísala na jej kvetinu ze by si ju založila do suflika.Cize ako píšeš vyššie každý z nás má iný pohľad na krásu a stačí sa navzájom repektovat😉😉😉

@katkaa01 autorka sa v príspevku pýta na náš názor, vyjadrila som ten môj. Ak by som dostala takú kvetinu, poďakovala by som sa a odložila ju do šuflíka, pretože sa mi nepáči. Tebe sa nepáči moja levanduľa a je to v poriadku, tiež ju môžeš vyhodiť. Ja by som si ju usušila na čaj, použila do kúpeľa, či ňou naplnila vrecúška proti moliam 😉 jediný, kto tu nerešpektoval môj názor a mal potrebu sak nemu vyjadriť, si ty 🤷🏻‍♀️

katkaa01
2. júl 2025
@nikaeli

@katkaa01 autorka sa v príspevku pýta na náš názor, vyjadrila som ten môj. Ak by som dostala takú kvetinu, poďakovala by som sa a odložila ju do šuflíka, pretože sa mi nepáči. Tebe sa nepáči moja levanduľa a je to v poriadku, tiež ju môžeš vyhodiť. Ja by som si ju usušila na čaj, použila do kúpeľa, či ňou naplnila vrecúška proti moliam 😉 jediný, kto tu nerešpektoval môj názor a mal potrebu sak nemu vyjadriť, si ty 🤷🏻‍♀️

@nikaeli pokiaľ viem vyjadriť sa môže hocikto a to sa Tebe nepaci

Strana
z2