icon

Hrávajú sa vaše 8 ročné ešte s bábikami?

30. dec 2020

Hraju sa niekoho dievcata vacsie myslim este s babikami? Mala ma 8 a bavi ju starat sa o babiky no v rodine nemame pochopenia na to. Ze je velka uz na to ze ma mat ine zaujmy .... neplanujeme prestat malu to bavi no je smutna niekedy z toho ☹

Strana
z2
maarlie
31. dec 2020

Mám 2 netere: jedna bude mať v marci 13 a druhá v apríli 11 a stále fičia na na hračkách. K nám chodia s plyšákmi pod pazuchou a na Vianoce dostali barbiny 🤷

simkakr
31. dec 2020

Nechajme deti byt detmi. 8 rocna je dieta. Akoze neviem, co by podla tvojej rodiny mala robit. Ja som sa hrala do 12stich aj s barbiami... Teraz sa 13 rocne rozpravaju o bozkavani a fajke. Nuz..

ajsha123
31. dec 2020

Moja staršia sa s bábikami nehrala vôbec, nebavilo ju to, radšej si kreslila alebo niečo vyrábala... Zostalo jej to doteraz. Mladšia, ta je schopná hrať sa s barbie dookola, vyrábať im oblečenie, domčeky postele... A keď sa začne hrať s mladšími sestrami s legom duplo, tak sa v izbe zabudne na niekolko hodín... Ale stavia také domy, ze hotový architekt z nej. Určite jej to nie je na škodu... Lepšie ako byť na mobile...

evakalna
31. dec 2020

8ročné dieťa je ešte malé a musí sa hrať. Moja 10 ročná dcéra sa ešte stále hrá s bábikami, barbinami a kočíkom.

klip0
31. dec 2020

Fakt by ma zaujimalo co podla nich ma robit 8r dieťa, pytala si sa nato?

elizabet173
1. jan 2021

Vytlac im tuto diskusiu a daj precitat, mozno sa im rozsvieti. Ak nie, nech si svoje predstavy nechaju pre seba a respektuju to, co ma dieta rado. Aj dcerke povedz, ze sa hravaju s babikami ovela starsie dievcata, ze je to v poriadku a nic na tom nemeni to, ak ma niekto iny nazor.

valikadzm
1. jan 2021

Moja dcerka ma skoro 9 a tiez sa rada pohra. Mame v susedstve mensie kamosky,tak o to viac ju to drzi. Vobec sa toho nebojte. Nech su este chvilu " male" a vo svojom svete. Ono to prejde same💕

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
abika26
3. jan 2021

Mam 7 a 9 rocnu a hraju sa s babikami

hanelka1
6. jan 2021

Kľudne sa môže hrať, je to úplne v poriadku. Moja bude mať desať a rada sa hrá s bábikami aj s babie. A ja ju v tom podporujem. Ja som sa hrávala s babikami kým som nešla na strednú. A myslím, že som teraz úplne normálna žena 😀 veď je to príprava na starostlivosť o bábätko do budúcna.

lenka2710
6. jan 2021

Moja mala 6 rokov a až teraz ju začalo baviť hrať sa s bábikami, možno je to tým, že ma pol ročného bratčeka a chce robiť to čo ja, takže prebaluje, kŕmi, mojka, kúpe atď! Bodaj by jej to vydržalo co najdlhšie! Ja sama som sa s bábikami hrala tuším aj do 14 rokov! Veď je to ešte dieťa, čo ma akoze robiť?? 🤦‍♀️

andy1789
20. feb 2021

Ja som sa hrávala s bábikami do 11ich 😂 takže si myslím, že úplne v pohode

Strana
z2