Ide sa v pondelok do školy?
Iba par vybranych skol. Ja dufam, ze nam to testovanie v januari prikazu, a skoly otvoria.
@mirage prikazu? Si robis srandu, nie??
@veronikaszabova nie. kludne sa dam otestovat hocikedy.
@snezienka33 tiez si myslim. Asi si neuvedomuje, ze zijeme v demokratickom state.
@mirage tak si daj otestovat svoje deti, je to tvoje rozhodnutie. Ja svoje decka otestovat nedam.
@snezienka33 vadi, nepovazujem IM za spravnu, vyrovnanu osobnost na post premiera. Ak sa skoly maju otvorit za podmienok testovania, ja som za. Kto je chory, ostane doma.
@veronikaszabova ano, za svoje deti som zodpovedna, chcem ich vidiet v skole. Nech ich testuju aj kazdy tyzden.
@mirage ""Kto je chory, ostane doma."" Akoze neotestovane deti povazujes za chore?
@veronikaszabova Akoze nie.. chory - ten, kto ma virus.
Je zaujimave, ze v zahranici dokaze skolstvo relativne fungovat aj bez testovania deti a rodicov na tyzdennej baze.... 🤔
@snezienka33 lebo je to spinava politicka hra, kde vyhrava vitaz volieb. A ja to nezmenim, ani ked vypisujem, volam, telefonujem... Chcem mat deti v skole od januara.
@mirage a ked podmieni nastup deti do skoly ockovanim... aj v tom sa podriadis?
@snezienka33 no ja sa prave divam na Slovensko spoza hranic a nestacim sa cudovat, co tam ten psychicky chory clovek stvara...
@veronikaszabova ano, moje deti maju vsetky bezne ockovani plus kiahne. Vakcinu proti covidu nevidim ako strasiaka, ale ako pomoc ludstvu. Ktejto situacii podla mna nedojde, mozem sa mylit, ale ja sa dam zaockovat urcite.
@danusiatko toto gesto bolo od neho ubohe, vrchol trapnosti. Tento clovek ma viest vladu? Idiot je to.
@diewcatqoo skusa, dokial moze, a moze zatial vsetko, hranice posuva kazdy den