Ide sa v pondelok do školy?
@snezienka33 ja to beriem tak, ze je to celosvetova pandemia, firmy sa pretekaju, kto skor vyvinie vakcinu. Verim vo vedecky pokrok, to, co nam budu ponukat, bude bezpecne.
.
@snezienka33 samozrejme, je to aj obrovsky biznis.
@mirage kvôli takým ako si ty sa toto deje. Úplne žasnem... 🤦♀️👊
@snezienka33 Opakujem- neverim, ze ockovanie bude povinne. Aj pri ockovani na chripku su neziaduce ucinky.. kolko je ludi, co podali staznost a uspeli?
@mirage daj sa očkovať ako prvá, naivita je neskutočná. Zmení ti to DNA a zničí zdravie. Ale ano, vlády nás chcú chrániť 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@snezienka33
@danusiatko
Priznam sa, ze v jari som terajsiu vladu branila.. reku, je taka situacia, s ktorou sa nikto nestretol, v podstate nikto nevie, ako ma na to reagovat, tak chapem, ze rozhodnutia sa menia zo dna na den a je vo vsetkom chaos...
Ale teraz.. Igor zada ulohu Riskovi, jak maly chlapec. Sulik pride s navrhom, na ktorom v podstate funguju vsetky okolite staty - Igor ho zmietne zo stola, lebo Sulik. Minister skolstva uz takmer dva mesiace lobuje za otvorenie skol, nieee, neda sa, budeme kopat hroby... zrazu, zo dna na den, otvorenie skol je dobry napad, lebo Klarka mi doma pili usi a ministerstvo skolstva mi len hadze polena pod nohy.
Ja, ja, ja.. ja som prisiel s napadom, ja zadavam ulohy, ja vas spasim, mne kazdy ublizuje, picha mi dyku do chrbta.. na kazdej tlacovke treba vypustit aspon jednu slzicku... moze sa takto spravat zdravy dospely clovek, ktory vedie krajinu?
Kazda sme presvedcena o svojej pravde, prave preto mi chybaju debaty oboch stran v tv a najdenie unosnej miery
Deti maju byt v skole, ale politicka hra nepusti
Ale nechat sa vydierat, je cesta do pekla, vsetko sa nam vrati, aby sme ten chrbat neohli az prilis
@zvieratko31 hm, viem, ze si ma teraz predstavujete ako citam Zem a vek a mam alobalovu ciapku na sebe.. sklamem vas. Nevidim problem v testovani, a kludne sa dam zaockovat, deti chcem mat v skole. Rozmyslam pragmaticky, ono to je u nas cele politicka hra, ktoru zial neovplyvnime. To by sme museli vyjst v statisich do ulic, co sa nestane.Na Matovica nadavam, je to debil. Zial, tento paskvil ma vacsinu, vsetci len sklopia oci a robia, co povie.
dam sa vydierat kvoli svojim detom. to je cele. To, aby sli do skoly je mi viac ako mi strcit palicku do nosa.
@danusiatko presne. A toto si vela ludi neuvedomuje - ze nas len vydiera a doma si sucha rukami, ako nas pekne namotava a "nuti". Napr celoplosne "dobrovolne" testovanie.
@snezienka33 a on sa nam pomsti, ze skoly otvori buduci rok v septembri! on toto nepochopi ako odpor..
@mirage opakujem, takým ľuďom ako ty vďačíme za tieto zverstvá. Viac nepíšem, takí človek ako ty chápe rozumné komentáre veľmi obtiažne... nereaguj na môj koment už láskavo, z diskusie odchádzam. Chudence deti... budú múdre vďaka škole, ale zdravé nie. Och...
@snezienka33 presne tak! 👏
Aspon ze u nas v skole nie su rodicia za testovanie. Za netestovanie sa vyjadrilo 78% rodicov.
Pan hnatovic je psychiatricky pacient a ja a ani moje deti nebudeme robit pokusnych kralikov. Verim tomu,ze ked sa my rodicia a deti nechame testovat kazdy tyzden, tak pride aj povinne ockovanie deti. Prave preto sa treba zobudit a nedovolit to.
Zijem v Cesku, kde situacia bola a aj stale je horsia ako na Slovensku. Kazdy den mame okolo 4000 novonakazenych, k vcerajsku sme tusim presiahli 8000 celkovych obeti.
Skoly tu od tohto tyzdna funguju tak, ze prvy a druhy rocnik ZS + deviataci a maturanti sa ucia normalne prezencne. Ostatne rocniky striedaju prezencnu a distancnu formu po tyzdni. Ucast na vyuke nie je podmienena testovanim. Skolky funguju od septembra normalne bez akychkolvek obmedzeni.
Dufam, ze sa nic nezmenilo za posledna dva dni a nezavadzam.. ak nahodou uz nemam aktualne info, tak sa ospravedlnujem.
Ak sa vyskytne niekto pozitivny riesi sa to lokalne. Tj trieda je v karantene. Syn navstevuje skolku v podstate cely rok (okrem marca - maja, vtedy sme to mali zatvorene + do skolky chodil aj pocas letnych prazdnin.
Keby adpon islo o zdravie, ale zase je to len biznis, a sprostredkovatelom financnej tranzakcie budu deti, lebo inak figu borovu, sa spamatat treba konecne
Ja len nechapem ako moze blazon riadit tento stat.uz davno mal byt v kazajke