Ide sa v pondelok do školy?
@snezienka33 podľa mňa ten lockdown dá ,ale ešte nás stihne pretestovat niekoľkokrát😆
@ljzozv tak ja neviem, ale ten tvrdý Lockdown ma rovnako aj Slovensko. Nie je nič tvrdšie v AT ako na sk, teda okrem toho, že ruská sa na sk nosia vonku. Ono vlastne nie je tvrdý lock ani v AT. Gastro úplne rovnako ako na sk, firmy a všetko rovnako, školy rovnako, akurát, že 3 týždne aj prvý stupeň mal dištančné, ale toľko výnimiek dali, že škola naša teda fungovala relatívne normálne. Zákaz vychafzania mal napríklad výnimku na prechádzky žabu celom psychického a fyzického zdravia, v každej krajine je to cele katastrofa, ale ruská vonku, kde ľudia dodržujú odstup prirodzene je cez...
@maciatkolulu ja tiež tvrdím, že my v podstate lockdown máme skoro stále, obmedzenia sú stále, niektoré už mesiace.
Ja rozumiem, že sú ľudia už unavení, ale dokelu nikto ešte nič nevymyslel, aby sme boli z toho úplne vonku. Žiadna krajina nemá stopercentne riešenie.
@snezienka33 mali by sme ísť aj pred večerou aj po večeri aj na prvý sviatok vianočný aj na druhý sviatok 😂
Baby nezávidím vám... Normálne asi začnem byť aj vďačná za ten biely zdrap papiera (modrý asi došiel vtedy, alebo mi ním chceli naznačiť, že aj iný ako negatívny výsledok tam vedia napísať) 😂😂😂😂
Alebo vám budem závidieť za tú sociálnu interakciu, pravidelne vychádzky na testovanie 🤨🤔
@snezienka33 tak treba ukončiť nejak starý rok a vieš na nový rok ti už nebude platiť modrý papier z minulého roka a ako sa vraví ako na nový rok tak po celý rok 😁
@snezienka33 @bimbambim Ja som sa akurat dmes bavila s mm, ze ak ten blb spravi lockdown na Vianoce a da uplny zakaz vychadzania, tak si den pred tym k sebe nastahujem svokrovcov. Svokra je na tom zdravotne zle (rakovina), je mozne, ze su to jej posledne Vianoce a ja s nou nemienim na Vianoce len 5 minut skypovat.
@snezienka33 odpojenie od sociálnych sietí by stačilo...🤫
@snezienka33 keby ho odpojili a aj ďalších členov vlády, vieš aký by bol kľud?
@snezienka33 by som rada vedieť, či sa vôbec bol testovať. To že nechá pre ostatných očkovanie.uz vieme všetci 🤢
@snezienka33 a na každý deň aspoň tri
@snezienka33 ide si zmeniť ústavu, aby mu to naďalej prechádzalo? 🤔
Ja by som to napisala takto, Matovic je momentalne chraneny z hora, nestane sa mu nic, teraz, ale ako sa hovori, karma je zdarma a raz bude nepohodlny, lebo vie co vie a co urobil a za kolko, a na jeho mieste by som sa bala, mozno nie ludi na Slovensku, ale tych, ktorym sa zapredal a bude im raz prekazat
@danusiatko preto ma pancierak... Určite ho nemá kvôli slovenským obyčajným občanom. 😉

@ljzozv presne tak však načo riešiť keď poriesime neskôr.A radšej nechcem vedieť čo bude v januári to zas zabudnú že deti idú po prázdninách do školy.Mozno to spravia ako po letných že nastúpia a saskovat nebudú ale to som zas ja naivná 😆