Ide sa v pondelok do školy?
Kto nechce, nech nepozera
@mamickadusicka som pragmatik a realista. Mojich deti ti luto byt nemusi, su zdrave, pekne, sportuju, cestuju, v hlave to maju v poriadku, su empaticke a slusne. Sem tam drze a lenive, v ramci normy.
@miriam11 Presne aj ja si tak hovorím, radšej zomriem na covid - tam sa neumiera dlho a pomaly ako pri rakovine (a tá psychika pri liečbach a všetko okolo toho).
Preboha co vsetky riesite. Hlavne aby uz isli decka do skoly a ked to bude podmienene testovanim a co? Aspon sa oddelia infekcny od neinfekcnych preboha 1 tycinka v nose este nikoho nezabila. Co take vysetrenia na gastre nad tym by som plakala, alebo ake vysetrenia musia podstupit deti na onkologii myslim, ze tie by 1 posr....nu tycinku s radostou absolvovali len aby mohli ist do skoly.
@vamajka anatómia nosoh.je u každého iná a testovať bezpečne môže len ORL. Nikdy v živote by som moje dieťa nevystavila možnému poškodeniu od neodbornika len preto, že Matovic si niečo vymysli,co nemá žiadnu logiku
@vamajka tu nejde o tu posratu tyčinku .Tá tyčinka má hodnotu blbých 12 hodín takže keď sa deti otestujú v sobotu tak to neznamená , že v pondelok to dieťa bude naďalej negatívne.Nemusi zaznamenať hneď pozitivitu.A ako je možné ,že prvé stupne fungujú bez toho aby boli testované? To už nevadí ,že oni môžu tiež roznášať? Deti patria do škôl ako rodičia do práce.To tie peniaze za testy mohol prispieť na tebou spomínané onkologicke deti.Je zaujímavé že na nič nie sú peniaze ani na školstvo ani na zdravotníctvo ale na testovanie už peniaze sú?
@bimbambim presne. A napr.v tescu v TT hlava na hlave cudzí ľudia a to nikomu neprekáža teraz aj bez testovania , ale vzdelanie deti asi ano
@eluveitie31 keby len v Tesco.Teraz pred Vianocami je všade plno hlavne že sa otvorili kostoly otvorili sa fitnes centrum bez akýchkoľvek obmedzení.Nemam nič proti kostolom sama som veriaca ,ale má to naštvalo už len z toho titulu v,že všade sa vraví že starí ľudia sa majú chrániť a že mladý skôr to prelezia .Ale nie mládež nech kysne doma však škola je nepodstatné ale hlavne ,že sa ľudia môžu ísť pomodliť zacvičiť bez toho aby im bolo prikázane sa ísť testovať.
@bimbambim deti sú najlepší nástroj na vydieranie . A naozaj sa ľuďom čudujem, že to nechcú vidieť.
u nas to primator super vyriesil. pred chvilou dal status na svoj fb profil, ze vsetky skoly v nasom meste dalej pokracuju v distancnom, aby nesposobovali zbytocne zmatky, hlavne ked prvy stupen funguje bez nejakeho testovania. a ze teda ak to dostanu v januari prikazom tak sa k tomu postavia zodpovedne.
@november1111 Nuž, to už bude ťažšie, keď chcú narýchlo zmeniť Ústavu.
@november1111 aku peticiu?
@november1111 Prosím nemohla by si mi poslať do SS tú o ústave?
@vamajka okato tomu nerozumieš, nejde o tyčinku v nose, lebo podľa mňa sa bude aj na sk robiť "kloktajuci test", ale ide o to, prečo sa podmienivat vstup do školy??? Tu paličku v nose ôk, ale ako raz do týždňa??? Nebuď smiešna, ved v pondelok strčila a poobede je decko nakazeni a v pohodicka máva testom v utorok, stredu a tak a zvesela rôznasa. Nevidím v tom logiku.
kloktajuci test sa mi zda ze este nerobili to by sa malo len behom tyzdna skusat, aspon tak som to ja pocula na ta3. no cele je to take chaoticke, vsetko sa meni z minuty na minutu a este si jenotlive pravidla a obmedzenia odporuju
@november1111 Vďaka.
@november1111 videla som v ba, vsetci vonku aj na priestranstvách, kde nebolo veľa ľudí ruská na ústach... Ja osobne dávam prednosť čerstvé u vzduch, ale však ok. Pre mňa aj doma, aj dezinfikovat mobily, kľúče aj psa a kocúra, len ta imunitu, tssstssss, neviem no

Ono v Matovicovi nasli toho praveho, zo Slovenska urobil labak EU, z ludi pokusne mysi, a s jeho oslabenou mozgovou kapacitou si ani neuvedomuje, ze sa zapredal, spasitelsky syndrom je zjavny
EU dookola pokutuje Madarov a Poliakov za pravny stat a nedodrziavanie zakonov, ale o Slovensku a tym co sa tu deje ani zmienka
Ak toto nikomu nebije do oci, sme 5 milionovy labak, a na predaj su aj male mysky pod 18 rokov - deti