icon

Ide sa v pondelok do školy?

4. dec 2020
maciatkolulu
7. dec 2020

@zankapetro u nás v škole kebyže príde k problémom dieťaťa, nejaké príznaky, volajú rodičom a ti sa rozhodnú co ďalej, ak test tak kloktajuci.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
simonah73
7. dec 2020

tiez som obidve podpisala.

sidon
7. dec 2020

@veronikaszabova Rodicia by si mali uvedomiť konecne toto :"Školská dochádzka je nielen ústavnou povinnosťou, ale aj ústavným právom dieťaťa. Výučba má prebiehať prezenčnou formou v školách bez ďalších podmienok.”
- Viera Tomanová, komisárka pre deti

sidon
7. dec 2020

@simonah73 skuste tie petície aj prezdielat, tu, medzi známymi, priateľmi, rodinou. Aj inde ( facebook?)

eluveitie31
7. dec 2020

@sidon dala som na FB

november1111
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
eluveitie31
8. dec 2020

@snezienka33 ja som tiež doteraz považovala učiteľku môjho syna za správnu. Ale sa mi veľmi z nepáčila. Podľa mňa tiež majú pokyny zvrchu. Ale ak by sa s tým nestotoznovala, tak to nerobí.

eluveitie31
8. dec 2020

@november1111 aj ja som doteraz mala rada Slovensko, ale s tým je koniec. Za trest byť slovákom.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
sandri
9. dec 2020

@november1111 podla mna netreba. Test by bolo treba len ak by mal priznaky. Ja som bola v karantene, lebo kolegyna bola pozitivna a mali sme na vyber - bud 10 dni karantena a sledovat sa, alebo test, ktory bol na 5-ty den od kontaktu a ak bol negativny, tak karantena trvala este dalsie 3 dni odo dna vykonania testu. Cize s negativnym testom si bola v karantene 8 dni a bez testu 10 dni.

sandri
9. dec 2020

No zeny, tak tie hlavy pomazane (politici) dali prazdniny uz od ppndelka 21.12.! A odkial ja mam takto narychlo zobrat dovolenku?! Takze u nas pojdu k babke... Hlavna vec, ze sa nemame stretavat a byt len doma. To ich mam nechat samych doma?!

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
sandri
9. dec 2020

@november1111 maju ist do skoly 11.1. To by sedelo, su to 3 tyzdne. My sme v stave, ze sa s muzom cez sviatky striedame v praci, aby sme to ako tak vykryli. Takze sviatky stravene s rodinou je u nas sviatky s detmi a bez partnera, lebo vzdy je jeden z nas v praci ☹ cele zle toto. Pritom synova trieda od septembra fungovala non stop, ani raz neboli v karantene. Nechapem, ako uz tie 2 dni co mali byt v skole, zachrania cele Slovensko.

november1111
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená