Ide sa v pondelok do školy?
tiez som obidve podpisala.
@veronikaszabova Rodicia by si mali uvedomiť konecne toto :"Školská dochádzka je nielen ústavnou povinnosťou, ale aj ústavným právom dieťaťa. Výučba má prebiehať prezenčnou formou v školách bez ďalších podmienok.”
- Viera Tomanová, komisárka pre deti
@sidon dala som na FB
@snezienka33 ja som tiež doteraz považovala učiteľku môjho syna za správnu. Ale sa mi veľmi z nepáčila. Podľa mňa tiež majú pokyny zvrchu. Ale ak by sa s tým nestotoznovala, tak to nerobí.
@november1111 aj ja som doteraz mala rada Slovensko, ale s tým je koniec. Za trest byť slovákom.
@november1111 podla mna netreba. Test by bolo treba len ak by mal priznaky. Ja som bola v karantene, lebo kolegyna bola pozitivna a mali sme na vyber - bud 10 dni karantena a sledovat sa, alebo test, ktory bol na 5-ty den od kontaktu a ak bol negativny, tak karantena trvala este dalsie 3 dni odo dna vykonania testu. Cize s negativnym testom si bola v karantene 8 dni a bez testu 10 dni.
No zeny, tak tie hlavy pomazane (politici) dali prazdniny uz od ppndelka 21.12.! A odkial ja mam takto narychlo zobrat dovolenku?! Takze u nas pojdu k babke... Hlavna vec, ze sa nemame stretavat a byt len doma. To ich mam nechat samych doma?!
@november1111 maju ist do skoly 11.1. To by sedelo, su to 3 tyzdne. My sme v stave, ze sa s muzom cez sviatky striedame v praci, aby sme to ako tak vykryli. Takze sviatky stravene s rodinou je u nas sviatky s detmi a bez partnera, lebo vzdy je jeden z nas v praci ☹ cele zle toto. Pritom synova trieda od septembra fungovala non stop, ani raz neboli v karantene. Nechapem, ako uz tie 2 dni co mali byt v skole, zachrania cele Slovensko.

@zankapetro u nás v škole kebyže príde k problémom dieťaťa, nejaké príznaky, volajú rodičom a ti sa rozhodnú co ďalej, ak test tak kloktajuci.