icon

Individuálne vzdelávanie - dieťa zapísané na druhom stupni v Čechách

slivlia
25. sep 2020
sara07
25. sep 2020

nemám ale potrebuješ školu alebo sa niečo spýtat ?

marioque
25. sep 2020

mrkni skupinu Domáce vzdelávanie

mogaa
26. sep 2020

treba danú školu požiadať o individuálny študijný plán, ale nemusia to schváliť....skôr by som to už nechala tak, v Čechách už prišli s návrhom že druhý stupeň ZŠ, stredné školy a VŠ bude dištančná výuka nech sa dieťa spýta v škole alebo sa spýtaj učiteľky....

sara07
26. sep 2020

@mogaa hej tiež čakám každým dnom že druhy stupen nechaju doma a prvy rozdelia do menších tried
jednak prvy bude lepšie na tom a zniži sa značne pohyb
len zatial vš a podla toho ako to prijmeme budu ostatné riešit

mogaa
26. sep 2020

@sara07 určite je lepšia možnosť počkať kým sa budú všetci učiť on-line ako individuálna výuka....pri individuálnom pláne mu dajú zoznam učiva a dovi-dopo, pri on-line výuke ich bude aj učiteľka kontrolovať(úlohy, cvičenia,projekty)

sara07
26. sep 2020

@mogaa uprimne kontrola typu like je už len kontrola
hodí tam pracovné listy odfotené, takže ich prepisujete , zbytočne zdržuje napr s učivom lebo nechce moc zatažovat a potom je zrazu koniec roka a nie je dobrané učivo vôbec , čo mu sa ja nečudujem
neviem mali sme smolu na učitelku a teda radšej by som tempo a štýl určovala sama napr pri mojich detoch
učivo zadenie str. 45 a 44 prejst otrocky všetko napísat pritom stačilo by polka ustne, hodit pracovný list a napr cez net dat doplnovačky čo je typ robot alebo preskáčka ,čert to ich viac baví napr

slivlia
autor
26. sep 2020

@slivlia Dakujem baby už som v skupine,, Domáce vzdelávanie..Potrebujem toho viac pozisťovať aj čo sa týka prepisu aj školy.