Info o ZŠ Rajčianska
Mamimky, poradte mi - chodia vam na 1.stupen vase deticky do tejto skoly? Ake mate dojmy, pocity a ako vnimate skolu? Dakujem.
@slunce3 stále ste spokojná? Vraj to tam ide dole vodou po zmene riaditeľky ..
Učiteľky aj vychovavatekky sa stále menia, mladšie nemajú vzťah k práci a deťom lebo je to skutočne náročná práca. Staršie +-60r sa nevedia vraj prispôsobiť trendom a náročnosti terajších deti ...
@margaretka co vam poviem... aj tu covid ukazal ako to (ne)funguje vnutorne.v
@handbag toto asi covidom nebude to je o charakteroch a hodnotách ktoré sa viac zvýraznili ... Ja som vždy obdivovala prácu s ľuďmi , deťmi či lekári učitelia ....no dobrú školu dobrou robia kvalitní pedagógovia a vazjomna spolupráca učiteľ / rodič a nie nadradenosť ja som učiteľ a budem rodičov vychovávať cez deti ....aj také existuje do nedávna som mala pocit že také už v dnesnej dobe neexistuje
@margaretka príde mi to stále rovnaké, keďže mladá ide už do 8 triedy. Majú stále učiteľky. Mladý ide do 1 tr. Tak to uvidime
@slunce3 prvaci by mali teraz dostat ucitelky ktore maju stvrtakov, ze? tak to stale je na rajcine?
@margaretka = práveže ten covid ukázal všetkým ako to vnútorne nefunguje a zlyháva na tých najľahších miestach. Ja môžem hovoriť len za seba, nie za ostatné triedy ale my máme učiteľku 60+ a presne sa to zosypalo. Čiže 2. a 3. ročník úplne zabitý. Teraz vo štvrtom by mali mať opäť túto učiteľku - nemôžem od toho očakávať nič iné ako doteraz.

Už 4 roky a co mam co riešiť, priorita bola co najbližšie k domu... Úplne bežná škola, u nás žiadny konflikt. Neviem ale čo čakáš, lebo niektori rodiča si myslia 🤣(u na s na rodičky) že majú decko asi v súkromnej škole kde platia mesačne 2000evri aby si mohli kázať ako majú učiť...
Škola v pohode ale rodiča ako všade nájdu sa aj experti