Inšpirácie na darček pre učiteľky
Maminky máte už niečo pripravené? Inšpirujte ma a blbé komentáre si nechajte tie naše si to naozaj zaslúžia
Ďakujem za pripomenutie. 😉 Pravdepodobne merci alebo nejakú inú sladkosť na nervy. Hlavne, nech to nie je ďalší lapač prachu. Ale možno ma niečo osloví v obchode ako v minulosti pri rôznych príležitostiach - sada čajov, prívesok na kľúče, drevené puzzle, orchidea (trvanlivá v boxe)...
Do skolky mladsia dcera pani ucitelkam vezme bonboniery, nase ucitelky lubia sladke. Do skoly starsia dcera neberie nic, triednej sa cela trieda skladali na nejaky vacsi crepnikovy kvet.
Ja som ucitelka a na den ucitelov mi vzdy nieco domace napecu 😄 mam rada slane takze to bolo kadeco - ci uz pizza slimaky, lokse, rezne (tych bolo kopec nechapem kedy to vysmazali ale bolo ich pre cely kabinet). Ked sladke tak puncaky, muffiny, torty. Ja vzdy ocenim rucnu robotu, ze si dal niekto zalezat na priprave.
Moja dcéra je osmacka, nosí každej pani učiteľke jeden kvietok. (ružu, gerbera). Ma aj učiteľov, tým nosí nejaku sladkosť.

Ďakujem od dieťaťa a obrázok od neho pripadne malá čokoládka úplne stačia. Ale asi to bude pre teba blbý komentár, v tom prípade som nič nepovedala.