Je 10 dní absencie v škole za pol roka veľa?
Ahojte prosím vás je podľa vás veľa ak dieťa vymeska za pol roka 10 dní školy ? T.j dva týždne ?
Za pol rok? Urcite nie 😂 moj mal ako prvak - druhak okolo 80h (stale bol chory)…
Kiahne? Angína? Nejaký zápal priedušiek a ned máš 10 dni
Moja len kaslala a soplila a ma 4 dni, keby mala anginu alebo nejaku chripku tak ju necham urcite dlhsie doma, ved to za 5 dni kolkoraz ani teplota neprejde.
Na polroka to veľa nieje.ale ako vieš ,že to bude len 10 dní?veď do pol roka chýbajú ešte tri mesiace,môže to byť viac
@pribinak má angínu hnisavu ale teraz len 5 dní bude doma ale už začiatkom mesiaca vynechala
@amy2807 za pol roka je v norme tých 20-25 dní. ale záleží od školy a dôvodov. ak je dieťa choré, neurobíš nič, jednoducho je choré a musí sa liečiť. iné by bolo, ak by ste stále kamsi cestovali a vymešká 150 hodín. ale toto je normálna situácia. nestresuj.
Moja má už teraz vymeškaných 61 hodín. Bola už 2x chorá. Ak máš ospravedlnenie od lekára tak to není veľa
10 dní za 6 mesiacov? to ako sranduješ? čo by iné matky za to dali, moja dcéra býva cca každé 2 mesiace chorá, takže za pol roka vie mať aj cez 50-60 hodín vymeškaných 😂
@zuzacka16 veď to je to isté. 10 dní môže byť 50 až 60 hodín.
@letfenixa áno, neuvedomila som si to, lebo moja dcéra je teraz tretiačka (záleží ako staré je dieťa a koľko hodín denne má), len som si to predstavila na mojej, keďže ona ako druháčka mala za prvý polrok cez 60 hodín vymeškaných no a samozrejme, ak bude staršia a bude mať stále takú chorobnosť 🙄 tak to bude ešte viac..jednoducho niektoré deti sú viac choré, iné skoro vôbec, takže ak by bol/bola len 10 dní za polrok doma je naozaj nič, oproti iným deťom, tak som to myslela 😉
2x po 5 dni nie je vela. To su take bezne choroby, ktore treba vylezat. Nas uz tiez 2x marodoval, ale hned ako mu je lepsie, tak sa dobera ucivo zo skoly, ked nastupi tak nema z uciva nic vynechane. Na to dbame.
@amy2807 moja tretiacka mala vynechany jeden den september..teraz je doma od piatku zapal priedusiek kasle jak tuberak..pocitam ze este raz chora bude do polroka urcite . Syn 6stak zatial nic minuky rok nemal vynechanu ani jednu hodinu az v juni koli dovolenke podpísanej riaditelkou
To je nič, dcéra mala zápal priedušiek v septembri, bola vkuse dva týždne doma, je október a zas má teplotu. Čo narobíš. Za pol roka 10 dní by som bola šťastná.
@letfenixa áno, neuvedomila som si to, lebo moja dcéra je teraz tretiačka (záleží ako staré je dieťa a koľko hodín denne má), len som si to predstavila na mojej, keďže ona ako druháčka mala za prvý polrok cez 60 hodín vymeškaných no a samozrejme, ak bude staršia a bude mať stále takú chorobnosť 🙄 tak to bude ešte viac..jednoducho niektoré deti sú viac choré, iné skoro vôbec, takže ak by bol/bola len 10 dní za polrok doma je naozaj nič, oproti iným deťom, tak som to myslela 😉
@zuzacka16 tretiačka má 25 hodín za týždeň.
@amy2807 Ak ide o chorobu tak to je veľmi dobré, ak o dovolenky tak tiež sa nič nestane, ale učitelia to nemajú radi

Nie, vela su 3-4 mesiace. Aspon podla mna. Takisto je rozdiel preco. Dovolenky? Zdravotne/ rodinne problemy 🤷♀️ pokial doma viete vsetko dobehnut, nic sa nedeje