icon

Je tento test pre druháka príliš náročný?

15. jún 2025
Je tento test pre druháka príliš náročný?Je tento test pre druháka príliš náročný?
Strana
z4
sella38
15. jún 2025

Obsahovo nie (aj keď niektoré úlohy nemajú správne zadanie), ale rozsahovo áno.

pribinak
15. jún 2025

Veľmi fajn, sú tam ulohy kde majú šancu zbierat body aj menej šikovne deti

doriiis
15. jún 2025

Podľa mňa úplne v pohode

patka06
15. jún 2025

Test je primeraný pre 2. ročník - podľa mňa zostavený tak, aby ho zvládli aj slabší žiaci

moonlight1210
15. jún 2025

Zalezi, kolko casu bolo na vypracovanie, ale nepride mi, zeby ho to malo unavit.
Je tam aj par uloh na pracu s kreslením, takze to poskytne aj trochu rozptylenia.

A urcite by ste mali popracovat na pozornosti.
Lebo aj ked ma predpisane, co ma iba presne opisat, aj tak sa pomyli.
A zvykne zabudat na diakritiku. Takze mozno je problem, ze napise slovo (jednym tahom) a az nasledne spatne doplna do neho znamienka. Asi by bolo lepsie si zvyknut prerusit pisanie, doplnit hned znamienko nad pismeno a pokracovat v pisani.
Riesili sme to iste kedysi. V diktatoch zbytocne chyby, lebo sa dieta zabudlo niekedy v napisanom slove vratit k doplneniu diakritiky a pokracovalo hned na dalsie slovo.

sense
15. jún 2025

Mne pride v pohode aj ked teda zalezi od casu ktory nan mali

benit
15. jún 2025

Praveze tu nie je 3/4 uciva druheho rocnika.
Ucili sa usporiadat slova podla abecedy, tvrde- mäkke spoluhlasky, druhy viet, adresu.....
Nic z toho tu nevidim. Cv.č.4 uplne od veci, kedze je to napisane vsetko spolu, a taketo cvicenie na porozimenie skor pre prvala ak by joli vety naisane normalne, kazde slovo zvlast. Cv.č. 3,7,8,9,10, 14 je skor pre prvaka.

januska12323
15. jún 2025

Náročný nie skôr zvláštne zostavený.

annm81
15. jún 2025

Tebe sa zdá ťažký? Ak to má byť výstupný test druhého ročníka, tak mi naopak príde príliš ľahký, skôr by som ho hádala na záverečný test prvého ročníka.

dankabg
15. jún 2025
@benit

Praveze tu nie je 3/4 uciva druheho rocnika.
Ucili sa usporiadat slova podla abecedy, tvrde- mäkke spoluhlasky, druhy viet, adresu.....
Nic z toho tu nevidim. Cv.č.4 uplne od veci, kedze je to napisane vsetko spolu, a taketo cvicenie na porozimenie skor pre prvala ak by joli vety naisane normalne, kazde slovo zvlast. Cv.č. 3,7,8,9,10, 14 je skor pre prvaka.

@benit presne to mi napadlo. Mám druhacku a test mali ťažší

lucia147852
15. jún 2025

Určite nie. Moja také mala v prvom ročníku. Teraz majú podstatne ťažšie.

nika_23
15. jún 2025

Mne to pripadá ako pre prváka.

autor
15. jún 2025
@annm81

Tebe sa zdá ťažký? Ak to má byť výstupný test druhého ročníka, tak mi naopak príde príliš ľahký, skôr by som ho hádala na záverečný test prvého ročníka.

@annm81 kde som. Napisala ze je tazky prosim ta?

autor
15. jún 2025
@moonlight1210

Zalezi, kolko casu bolo na vypracovanie, ale nepride mi, zeby ho to malo unavit.
Je tam aj par uloh na pracu s kreslením, takze to poskytne aj trochu rozptylenia.

A urcite by ste mali popracovat na pozornosti.
Lebo aj ked ma predpisane, co ma iba presne opisat, aj tak sa pomyli.
A zvykne zabudat na diakritiku. Takze mozno je problem, ze napise slovo (jednym tahom) a az nasledne spatne doplna do neho znamienka. Asi by bolo lepsie si zvyknut prerusit pisanie, doplnit hned znamienko nad pismeno a pokracovat v pisani.
Riesili sme to iste kedysi. V diktatoch zbytocne chyby, lebo sa dieta zabudlo niekedy v napisanom slove vratit k doplneniu diakritiky a pokracovalo hned na dalsie slovo.

@moonlight1210 25minut maju na test

annm81
15. jún 2025

1. Spôsob, akým si formulovala otázku v nadpise, to napovedá.
2. Napisala som to ako otázku na teba, nie ako konštatovanie.

moonlight1210
15. jún 2025

Tak to by mohol stihat.

senta_sofia
15. jún 2025

Uplne v pohode, je to taky prierez ucivom.

benit
15. jún 2025
@senta_sofia

Uplne v pohode, je to taky prierez ucivom.

@senta_sofia ani nahodou ucivom 2.rocnika. toto by dal na 2x aj prvak

okseen
15. jún 2025

Jeej mne sa paci ako rodičia vyhodnocujú testy žiakov, aj vo vyšších ročníkoch! Podľa mňa by mali robiť rodičia komisiu na posudzovanie náročnosti testov! A prijímačky na strednú by mali byť take, že vieš sa podpísať, si prijatý. Už to vidím, ako každý rok v 5 ročníku valcuju matky ucky piatacke, že chudence deti. Odporúčam teda učiteľkam, ucte tak, že budú mať piataci a celý druhy stupeň všetci jednotky, ktorej ucke sa chce sedieť na rodičovskom do večera a počúvať akékoľvek útoky a obhajovať sa pred matkami? Nacapte im jednotky a bude pokoj od matiek😂😂 a keď prídu na strednú, tak tam si už matky ani neskrtnu, lebo tam to funguje tak niekedy aj často, že pride ráno učiteľ a povie, dnes píšete písomku, tuto hodinu sa ucte a o hodinu píšete. A matky si ani neskrtnu. Bežne na strednej škole, že žiaci ani testy nevidia, iba ak sa doprosuju. 😂😂😂😂😂

autor
15. jún 2025
@okseen

Jeej mne sa paci ako rodičia vyhodnocujú testy žiakov, aj vo vyšších ročníkoch! Podľa mňa by mali robiť rodičia komisiu na posudzovanie náročnosti testov! A prijímačky na strednú by mali byť take, že vieš sa podpísať, si prijatý. Už to vidím, ako každý rok v 5 ročníku valcuju matky ucky piatacke, že chudence deti. Odporúčam teda učiteľkam, ucte tak, že budú mať piataci a celý druhy stupeň všetci jednotky, ktorej ucke sa chce sedieť na rodičovskom do večera a počúvať akékoľvek útoky a obhajovať sa pred matkami? Nacapte im jednotky a bude pokoj od matiek😂😂 a keď prídu na strednú, tak tam si už matky ani neskrtnu, lebo tam to funguje tak niekedy aj často, že pride ráno učiteľ a povie, dnes píšete písomku, tuto hodinu sa ucte a o hodinu píšete. A matky si ani neskrtnu. Bežne na strednej škole, že žiaci ani testy nevidia, iba ak sa doprosuju. 😂😂😂😂😂

@okseen akoze tvoj koment je mimo. Mimochodm ja ako druhacik som take veci isto iste nepreberala

okseen
15. jún 2025

Ja ešte ťažšie som preberala..ale ty budeš asi mladší ročník, teraz už sa od žiakov skoro nič nechce, takže okej.

katrin21
15. jún 2025

Nie je. Som ucitel 1.st. , je normalny .
Ale ja by som si ho nevybrala. Chybaju tam tvrde a makke spoluhlasky, radenie podla abecedy.
Tento test je praveze moooc lahky, obsahovo sikovny prvak ho hravo zvladne

katrin21
15. jún 2025

V testoch byvaju aj ulohy na specificke schopnosti deti,ako je vyvodenie si vyznamu, triedenie, logicke veci a pod. Vsetko to ma ziak ovladat , nie len ucivo i/ y. Ale to mi tam aj tak chyba. Je moooc lahka ta pisomka

pehavcek
15. jún 2025

Nas ma ako druhak tiez taketo testy. Zvlada ich v pohode.Ziadny rodic sa zatial nestazoval. Dokonca by som povedala, ze mavaju aj tazsie.

majulino
15. jún 2025

Toto je skôr test viacmenej pre prváka a možno prvý polrok druhého ročníka. Je úplne mimo učebných osnov v 2/2 druhého ročníka. Teda ak porovnáme to čo berú naši druháci s týmto testom

senta_sofia
15. jún 2025
@benit

@senta_sofia ani nahodou ucivom 2.rocnika. toto by dal na 2x aj prvak

@benit ved to bola reakcia na otazku, ci je tazky

saxana000
15. jún 2025

Chybaju tam tvrde makke.spoluhlasky aj znamienka na konci vety aj rozdelenie slov na slabiky..

nikaeli
15. jún 2025

Za mňa - zvládol by ho aj môj prvák.
Vyzerá to skôr ako vstupný test, nie výstupný.

katulienkax
15. jún 2025
@annm81

1. Spôsob, akým si formulovala otázku v nadpise, to napovedá.
2. Napisala som to ako otázku na teba, nie ako konštatovanie.

@annm81 otazky menia admini , je to tu bežne že úplne ináč ako to myslel zadávateľ otazky

benit
15. jún 2025
@senta_sofia

@benit ved to bola reakcia na otazku, ci je tazky

@senta_sofia ja reagujem na teba, ze to nie je prierez ucivom. Druhacke ucivo tam vobec nie je

Strana
z4